Kvinde lå og solede på stranden - Pludselig blev hun kørt over

Foto Ritzau Scanpix

En kvinde lå på stranden og nød solen i løbet af tirsdagen. Pludselig kom en bil kørende på stranden, som kørte kvinden over.

Vejret i disse dage indbyder til, at man smider det meste af tøjet og nyder det gode vejr.

Det gjorde en kvinde fra Nordjylland, men hun havde aldrig i sin vildeste fantasi forestillet sig, at hun skulle blive kørt over af en bil, mens hun lå og slikkede sol.

Læs også

Dette lægemiddel mod corona virker

Det er Nordjyllands Politi der fortæller i deres døgnrapport, at kvinden ringede til politiet klokken 13.20 tirsdag eftermiddag, hvor hun fortalte, at hendes arm og ben var blevet kørt over af en bil.

Bilisten stak af

Mediet Nordjyske fortæller, at bilisten skulle have kørt meget langsomt, og at kvinden under omstændighederne skulle have det ganske godt.

“Hun var umiddelbart uskadt. Hun var lidt øm, og vi anbefalede hende at tage et smut forbi skadestuen,” lyder det fra Nordjyllands Politis vagtchef, Mads Hessellund til Nordjyske.

Bilisten der kørte rundt på stranden, skyndte sig væk med det samme, men han kan forvente, at politiet snart kontakter ham.

Politiet har nemlig mandens registreringsnummer, og de har derfor en god ide om, hvem der var fører af bilen, da den solbadende kvinde på stranden blev kørt ned.

Læs også

Nu er der nyt fra Mette Frederiksen

 

 

Dagens Gossip