Kvinde tager billede af uheld i Næstved: Så går mand amok

Foto: Shutterstock

Kvinden valgte at fotografere manden og uheldet.

Natten til torsdag skete der et uheld på Erantisvej i Næstved. Her påkørte en 35-årig mand fra Næstved fire biler og derefter en hæk, så bilen satte sig fast.

Læs også

Peter Ingemann skaber vaccine-debat: "Den havde jeg alligevel ikke set komme fra dig, Peter"

Det fortæller Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten torsdag.

Manden var spirituspåvirket og havde desuden både indtaget kokain og heroin. Udover den 35-årige mand var der også en 46-årig passager i bilen. Da de kom ud af bilen uden at have fået større skader fra uheldet, opdagede den 35-årige, at en beboer på Erantisvej havde fotograferet ham og uheldet, skriver Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi

Det gjorde ham så vred, at han fandt frem til kvindens lejlighed og sparkede døren ind, mens han råbte: “Åbn, du så os.”

Flygtede ind i soveværelset

Det fik den kvindelige boer til at flygte ind i sit soveværelse, mens den 35-årige gik rundt inde i hendes lejlighed og væltede møbler og smadrede hendes potteplante.

“Få minutter senere nåede politiets første patrulje frem til gerningsstedet, hvor den første, betjentene mødte, var den 46-årige passager, der truende gik frem mod patruljen med en dåseøl i hånden. Han blev overmandet og anholdt.  Derefter blev manden, der fortsat opholdt i kvindens lejlighed overmandet og anholdt, så den chokerede kvinde igen kunne komme ud af sit soveværelse,” skriver politiet og oplyser, at den 35-årige blev sigtet for vidnetrusler efter straffelovens paragraf 123, som har en strafferamme på otte års fængsel. Han blev også sigtet for husfredskrænkelse for at bryde ind i lejligheden. Og så blev den 35-årige sigtet for narko- og spirituskørsel samt for kørsel uden førerret.

Derudover viste det sig, at den 46-årige passager havde fire joints i lommen og at hans bæltespænde var en skjult kniv. Den 46-årige mand blev derfor sigtet for overtrædelse knivloven og lov om euforiserende stoffer

Den 35-årige mand bliver i løbet af torsdagen fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Næstved, oplyder politiet.

Læs også

Par tog på bryllupsrejse til Hawaii: Nu risikerer de 5 år i fængsel

 

 

 

Dagens Gossip