Kvinde var ‘dummere end politiet tillader’ - Taxachauffør reddede dagen

Foto: Shutterstock.com

Politiet havde svært ved at forstå, hvad der skete i løbet af natten, da en ung kvinde flere gange viste, at hun var 'dummere end politiet tillader'

Sydjyllands Politi er slet ikke i tvivl om, at den 19-årige kvinde de sigtede i går, var ‘dummere end politiet tillader’.

Sådan beskriver de selv en hændelse i går, hvor en ung kvinde gjorde sig særdeles uheldig ubemærket, og hvor en taxachauffør virkede steppede op.

Det startede med, at en beruset 19-årige kvinde satte sig ind i en taxa for at blive kørt til en adresse. I taxaen kastede kvinden op, men taxachaufføren fortsatte med at køre kvinden til adressen.

Læs også

Mystisk forsvinden: Mor kan ikke ‘finde’ sine to børn

Da hun steg ud af taxaen gik hun direkte over mod en parkeret bil, men her steppede chaufføren op. Han blokerede bilen, så kvinden ikke kunne køre nogen vegne, og derefter ringede han til politiet.

“Taxachaufføren blokerer hende, så hun ikke kan køre og ringer så til os. Hun har ikke haft bilen startet eller prøvet på det, så her fortæller vi hende, at hun skal lade bilen stå,” fortæller vagthavende Søren Strægård til Ekstra Bladet.

Kvinden fortæller til politiet, at hun bliver hentet, og politiet kører derefter deres vej. Kvinden viste dog atter tegn på, at hun var ‘dummere end politiet tillader’ for hun tændte bilen og begyndte at køre.

Politiet stoppede hende derfor med det samme, og de sigtede hende derfor også for spirituskørsel.

Den unge kvinde skulle efterfølgende tage en blodprøve, og det er den der kommer til at afgøre, hvor stor en straf kvinden skal have.

Læs også

Tæt på at miste en finger: Kvinde advarer folk der bider negle

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip