Mystisk forsvinden: Mor kan ikke ‘finde’ sine to børn

Foto: Joshua Vallow, 7 år og Tylee Ryan 17 år.

En 46-årig mor fik indtil i går, hvor hun skulle fremvise sine to børn til myndighederne. Børnene mistænkes nemlig at være døde, og moren kan ikke 'finde' dem.

En mystisk sag udspiller sig netop nu i USA, hvor en 46-årig amerikansk mor skal bevise over for myndighederne, at hendes to børn fortsat er i live.

Myndighederne mistænker nemlig, at de to børn er døde, og moren har endnu ikke haft held til at ‘finde’ dem.

Læs også

13-årig venter barn med sin 10-årige kæreste: Vi beholder barnet

Ifølge amerikanske ABC News, så havde kvinden en tidsfrist indtil torsdag, hvor hun skulle have fundet sine børn, og bevist over for myndighederne, at de fortsat er i live.

Børnene er ikke set siden september, hvor kvinden også forsvandt. Hun er sidenhen blev fundet på Hawaii, hvor hun bor sammen med en ny mand.

Kvinden boede dog oprindeligt i staten Idaho med sine to børn, men der er ingen beviser for, at de to børn har været på Hawaii, og derfor frygtes de altså at være døde.

I december blev de efterlyst i hele landet.

Døden følger kvinden

Der er også noget ganske suspekt over den 46-årige kvinde, der mistede sin mand kort efter, at han havde bedt om at blive skilt. Manden blev skudt, og det gjorde han af kvindens bror. Kort efter døde broren også.

Sidst men ikke mindst, så døde den kvinde også, som var gift med den 46-årige kvindes nye mand. Derfor tyder det desværre også på, at de to børn ikke længere er i live.

Det amerikanske melder ikke noget om, hvad der kommer til at ske med kvinden, da hun ikke kunne fremvise de to børn i går.

Læs også

Tandlæge advarer: Denne morgenvane skal du stoppe med omgående

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip