Kvinde vil tage et romantisk foto af sin kæreste: Det blev det sidste billede af ham

Foto: Twitter/Privat

En romantisk ferie endte på tragisk vis.

Britiske Alex Grayson og Leanne Millwards rejse tog pludselig en tragisk drejning, da de var på kæresteferie sammen i Tyrkiet for nogle måneder siden.

Det unge par var standset op ved en klippe i byen Antalya, da de var på vej hjem til deres hotel. Her havde de siddet lidt i græsset for at nyde udsigten, før de besluttede sig for at tage et billede.

Det skriver Mirror. 

Læs også

Par vil springe i vandet fra klippe: Kæresten gør det frygtelige, da pigen pludselig glider

26-årige Alex Grayson skulle derefter have mistet sit fodfæste og være faldet omkring 40 meter ned fra klippen. Leanne Millwards stod et par meter væk fra ham og har fortalt, at hun intet kunne have gjort for at forhindre faldet.

- Alex rejste sig for at gå tilbage til stien. Der var en kant af græs, og græsset var helt tilgroet. Hans fod forsvandt bare, han røg bare ned. Jeg kan ikke huske meget fra det øjeblik. Jeg var så chokeret, siger Leanne Millwards.

Foto: Twitter/Privat

Kæresteparret havde efter sigende tilbragt dagen ved hotellets svømmepøl, før de var gået ud for at få noget at spise om aftenen. 

Det var på vej tilbage, at den tragiske ulykke fandt sted. Klokken var omkring 2 om natten, og det var blevet mørkt, da de stoppede op for at kigge ud på havet.

Læs også

Teenager styrter i døden: Vidner filmer i 10 minutter uden at hjælpe den nødstedte dreng

- Vi have begge fået et par drinks, men vi havde det fint. Han var i godt humør, siger Leanne Millwards.

Ifølge Leanne Millwards var det vanskeligt at bedømme, hvor stien stoppede, og hvor klippen endte.  

Alex Grayson blev bragt til hospitaler, men hans liv stod desværre ikke til at redde. Han døde angiveligt af adskillige brud, blandt andet flere brækkede ribben og et brud på venstre ben.

 

Dagens Gossip