To kvinder 'stjal' 28-årig mands nøgle mens han sov: Minutter efter blev han anholdt

Det var på denne vej, at kvinderne fandt den sovende mand. Foto: Nårupvej Google Maps

En 28-årig mand fik sig noget af en overraskelse da han vågnede op. Det var nemlig politiet der vækkede ham, og de ville have ham med på stationen.

To kvinder kan meget vel have reddet liv, da de fredag aften klokken 23.30 bemærkede et bil, der var noget lusket ved.

De to kvinder kom nemlig forbi Nårupvej i Gjern, hvor der holdt en varevogn i højre side var vejen, men bilen blinkede til venstre. Der var dog ingen grund til, at den skulle blinke, og derfor undrede kvinderne sig.

Læs også

Den aarhusianske finte: Sådan undgår du at skulle reservere bord 30 minutter før tid

Da de kom hen til varevognen, kunne de se, at der sad en mand. Denne mand har sidenhen vist sig at være en 28-årig mand fra Fårvang.

Manden sad i førersædet og sov, mens bilen var tændt og holdt i tomgang. De to kvinder mistænkte manden for at have drukket alkohol, og de så derfor ingen anden udvej, end at slukke bilen og nappe nøglerne.

Da de var kommet væk fra bilen ringede de til politiet. Samtidig valgte de at holde et øje med manden, indtil politiet var ankommet til Nårupvej.

Den 28-årig mand lå stadig og sov på førersædet, da politiet kom frem, og de måtte derfor vække manden, der desværre kunne konkluderer, at den sigtelsen han fik for spritkørsel, ikke var et mareridt.

Den 28-årige mand blev taget med på stationen, og politiet kunne takke de to kvinde for at være observante.

Læs også

Mors indrømmelse hitter på internettet: “Jeg hader det”

 

 

Dagens Gossip