Mors indrømmelse hitter på internettet: “Jeg hader det”

Foto: TikTok

“Jeg hader det,” lyder det fra Lynn Marie.

"Vil du være med til at lege?"

Det er et spørgsmål, som forældre må tage stilling til løbende. Dem der takker nej, bør overveje det en gang mere, når børnene spørger.

Læs også

Så gammel blev USAs ældste person: Nu er hun død

Sådan lyder budskabet fra den amerikanske mor Lynn Marie. I en Tik Tok-video indrømmer hun, at hun hader at lege med sin datter. Når hendes datter endnu en gang spørger, om Lynn Marie vil være med til at lege med Barbie-dukker, så er lysten ikke til stede. 

Men alligevel gør hun det. Det fortæller hun i videoen, som ifølge Newsner har modtaget over 9.000 kommentarer.

Foto: TikTok

"I går aftes spurgte min datter, om jeg havde lyst til at lege med hende. Og jeg hader at gøre det," fortæller hun i videoen og fortsætter: 

"Jeg kan godt lide at tage hende med på gåture eller tage på tur og lave noget, men jeg vil ikke lege med Barbie-dukker," konstaterer Lynn Marie.

Men hun sagde ja alligevel. I 10 minutter legede hun "halvhjertet" med datteren.

Det betød meget

I videoen uddyber Lynn Marie, hvordan datteren dagen efter igen spurgte.

"I morges vågnede hun i rigtig godt humør, blev klar til skole og spurgte så, om jeg igen ville lege med Barbie-dukker med hende. Og jeg tænkte 'Neeeeej'. Men så sagde hun: 'Jeg synes, det var så sjovt at lege med dig og mine Barbie-dukker i går'. Det knuste mit hjerte,” fortæller den rørte mor. 

"Hvis mit halvhjertede forsøg på at lege, betød så meget for hende, så kan jeg virkelig godt gøre det igen," slår Lynn Marie fast og kommer med en opfordring til andre forældre.

“Så jeg ved det ikke, men hvis dine børn spørger, om du kan lege med dem. Måske kan du give det en chance i mindst 5 minutter,” foreslår hun i videoen, som du kan se her.

Læs også

Under en måned gammel: Bedstefar har over 10.000 følgere på instagram

 

 

 

Dagens Gossip