Lea chokeret over teenagere i skoven: Lokkede hunde til sig og mishandlede dem

Emil Ryttergaard

374 uger siden

|

09/05/2017
112
Foto: Privat foto
Foto: Privat foto
En mor fra Esbjerg har delt en voldsom advarsel mod en gruppe unge teenagedrenge, der lokker hunde til sig for derefter at slå dem med pinde og sparke dem.

Dagens topnyheder

Tre drenge fra Esbjerg har været i politiets søgelys, efter at en vaks kvinde så drengene bevæge sig rundt inde i en skov i Esbjerg ved Baggesens Allé, som er populær blandt hundeluftere. 

Det var sen eftermiddag 2. maj, da Lea Diana Frederiksen så tre eller fire drenge i alderen 13 til 16 år bevæge sig rundt ind i skoven, hvorefter hun var vidne til en frygtelig situation. 

I skoven stod gruppen af unge teenagedrenge nemlig og kaldte de løse hunde i området til sig for derefter at slå dem med pinde og sparke ud efter dem. Det skriver Lea Diana Frederiksen i et opslag på Facebook.

- Vi går videre, men så kan vi høre, at de står og råber på de her hunde. De kalder ’kom kom’ og laver lyde efter hundene. Beplantningen er ikke tæt derinde, så vi så ude fra vejen, at de stod og slog hundene med pinde, siger Lea Diana Frederiksen til BT.  

Det blev for meget for kvinden, der greb sin mobiltelefon og anmeldte drengene til politiet, der dog ikke kunne rykke ud med det samme.

Politiet fik efterfølgende fat i drengene, men kan ikke sigte teenagerne for dyremishandling, da ingen hundeejere er stået frem og fortalt, at deres hunde har lidt overlast som følge af mishandlingen. 

- Vi ved ikke, om der er sket noget med hundene, fordi vi har ikke haft kontakt med nogle af hundejerne. Vi gjorde ingenting, da vi mangler nogle hunde og hundejere, som mener at hundene har lidt overlast, siger Ole Aamann, der er vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi, til BT.

Læs om Lea Diana Frederiksens oplevelse herunder.