LIGE NU: Peter Madsen har flyttet fængsel

Efter den livstidsfængslede Peter Madsen blev overfaldet i fængslet, har han nu fået lov at skifte adresse.

I første omgang så det ikke ud til at blive til noget, men nu har den drabsdømte Peter Madsen alligevel fået sit ønske opfyldt.

Han er nemlig blevet flyttet fra Storstrøm Fængsel på Falster til Herstedvester Fængsel i Albertslund. Det skriver Ekstra Bladet.

Flytningen er blevet offentliggjort knap tre uger efter, at den tidligere ubådsbygger 8. august blev overfaldet af en 18-årig medfange i Storstrøm Fængsel.

Læs også

Katrines mand pågreb ung vanvidsbilist: Måtte slippe ham, da politiet gav uvirkelig besked i telefonen

Efter det voldelige overfald kom det frem, at Peter Madsen havde bedt sin forsvarer, Betina Hald Engmark, om at anmode om en flytning.

– Vi har gennem flere måneder søgt om, at han kunne blive overflyttet til Herstedvester, og det er ikke sket. Det, vi har fået at vide, er, at det ikke kan ske lige nu, forklarede Betina Hald Engmark dengang og tilføjede:

– Der er en forventning om, at Herstedvester er det rigtige sted i en situation, hvor man er dømt for det, min klient er dømt for.

Læs også

Mand tiltalt for at dræbe ulv

Nu kan Betina Hald Engmark imidlertid bekræfte skiftet.

- Han er rykket til Herstedvester, fortæller hun til Ekstra Bladet, men ønsker dog ikke at fortælle, præcis hvornår det er sket.

Under overfaldet fik Peter Madsen skader i ansigtet og måtte kortvarigt til behandling på fængslets hospitalet.

Læs også

Farlig te tilbagekaldes: Mistænkt for at give leverskader og kræft

25. april i år blev Peter Madsen idømt fængsel på livstid for drabet på den unge journalist Kim Wall om bord på ubåden UC3 Nautilus i august sidste år.

Peter Madsen valgte dog at anke strafudmålingen i sagen, og derfor finder ankesagen sted 5. september i Østre Landsret.

Læs også: Kvindelig fængselsbetjent har fået upassende forhold til Peter Madsen: Nu har hun sagt op, så de kan fortsætte forbindelsen

 

Dagens Gossip