LIGE NU: Skræmmende fund i container på genbrugsplads: Politiet har afspærret området

Foto: Preben Madsen/Scanpix

Fredag er en granat blevet fundet i en container på en genbrugsplads i Vordingborg. Heldigvis er ingen kommet noget til.

Fredag eftermiddag gjorde ukendte personer et uhyggeligt fund i en container på en genbrugsplads på Spirevej i Vordingborg. Det oplyser Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi på Twitter.

I containeren lå nemlig en granat, og det fik hurtigt de tilstedeværende til at alarmere politiet, der efterfølgende afspærrede hele genbrugspladsen.

- Vi har spærret genbrugspladsen af og tilkaldt Forsvarets Ammunitionsrydningstjeneste for at få fjernet granaten, der er fundet i en container, siger Henrik Karlsen, vagtchef ved Sydsjællands- og Lollamnd-Falsters Politi til EB.dk.

Læs også

Sømanden Anders mødte sin drømmekvinde i toget: Nu hitter hans romantiske efterlysning på Facebook

Da eksperterne fra Forsvaret dukkede op, kunne de dog konstatere, at granaten ikke umiddelbart var farlig og det lykkes derfor at fjerne den.

Samtidig understreger vagtchefen, at beboere i området ikke har været i fare. Han kan dog ikke give nogen melding på, hvornår genbrugspladsen igen vil være åben.

- Nogle gange sprænger de granaten på stedet, men oftest tager de den med og sprænger den et andet sted. Som regel kommer de rimeligt hurtigt, men jeg kan ikke sige, hvornår vi igen kan åbne pladen. Men den slags sker jævnligt, så der er på den måde intet dramatisk i det, siger Henrik Karlsen til EB.dk.

vagtchefen, der ikke kan give en melding på, hvornår pladsen igen vil være åben.

 

 

Dagens Gossip