Sømanden Anders mødte sin drømmekvinde i toget: Nu hitter hans romantiske efterlysning på Facebook

Foto: Polfoto/HØGSBERG SIMON

En smaskforelsket mand leder nu efter sin drømmekvinde, som han mødte i toget fra Aalborg. Siden har DSB forsøgt at hjælpe den håbløse romantiker.

- Alle sømænd er glade for piger, synger baggårdspumaen Otto Brandenburg - en påstand der også passer på sømanden Anders, der for nylig steg på toget i Aalborg Vestby.

For Anders’ vekommende dækker glæden dog ikke over en pige i hver havn, men oven én bestemt pige, som han ikke har kunne få ud af hovedet, siden de to fik øjenkontakt i toget.

Pigen steg dog af, før Anders fik taget sig sammen til at hilse på, og derfor har den desperate og forelskede sømand henvendte sig til DSB over Facebook med følgende forespørgsel:

Læs også

7 gode råd: Sådan falder du hurtigere i søvn

- Jeg er en fortabt sømand, som har tabt mit hjerte i et af jeres toge til en pige, indleder Anders og forklarer, at de begge steg på toget onsdag aften klokken 20.16 i Aalborg Vestby.

- Vi fik øjenkontakt op til flere gange, og der kom da også et forsigtigt smil fra hende, skriver den forgabte mand af havet, der dog pludselig måtte tage afsked med sit hjertes udkårne.

Den fremmede pige steg nemlig af i Sindal med en veninde, og nu leder den fortabte sømand med lys og lygte efter hende.

Læs også

Knæk Cancer udsat for hackere: Hold øje med din konto, hvis du har doneret

Derfor trygler han DSB om hjælp.

- Hun havde mørkt hår og en blå kjole med noget, der lignede blomster på. Jeg vil droppe at købe en bil og køre med jer resten af mit liv, hvis I vil hjælpe mig med at finde hende igen, lyder det til sidste i hans besked.

Heldigvis sidder der tilsyneladende en flok romantikere i DSBs kommunikationsafdeling, for torsdag valgte man at dele Anders’ opslag på DSBs Facebook-side.

Læs også

Olufs smarte trick mod hveps går Danmark rundt: Bliver delt igen og igen

- Efterlysning! Er der nogen derude, der kan hjælpe Anders med at finde sin drømmekvinde - spottet i toget i Nordjylland i går aftes? Del gerne, så kærligheden kan blomstre. Vi krydser fingre for dig, Anders, lyder det i DSB-opslaget, der på under et døgn har fået over 1.000 delinger fra folk, der gerne vil hjælpe Anders med at blive genforenet med sin mystiske drømmekvinde.

Du kan se det søde opslag herunde:

 

 

Dagens Gossip