Lille mops kidnappet fra sit hjem - Hjælp lille Thor hjem til jul

Thor er en blanding af en mops og en fransk bulldog ligesom denne hund - Dette er ikke Thor. Foto: Pixabay

Uanset om man er menneske eller dyr, så fortjener man at holde jul i selskab med andre, der holder af en. Det samme gør den lille hund Thor, og Syd- og Sønderjyllands Politi beder derfor om hjælp til at finde tyven, der har stjålet Thor.

Juletiden plejer at være det tidspunkt på året, hvor der sker allerflest indbrud i de danske hjem. Det skyldes, at familierne ofte holder jul væk fra deres eget hjem, og dermed står det til fri afbenyttelse for tyveknægte.

En tyveknægt tog dog juletyveriet lidt på forskud, da han brød ind på en ejendom i Midtals. Her valgte han at stjæle husets lille hund, Thor.

Beboere opdagede, at dørene til et hus på Frederiksgård ved Fynshav, var brudt op med en skruetrækker, og væk fra familiens lille hund. Thor er en fire år gammel hund, der er en blanding mellem en mops og fransk bulldog.

En af naboerne havde set en mand køre derfra, og det kan meget vel være tyven.

Signalement

Personen beskrives som værende en mand på cirka 35 år der er mellem 170-175 centimeter høj. Han er muskuløs, kronraget og så har han tatoveringer på hals og i nakken. Han bliver betegnet som værende hjulbenet, og han var iført sorte joggingbukser. Den formodede tyv og hunden kørte væk i en Opel Astra eller Open Vectra.

Familien vil meget gerne have Thor hjem igen, så de alle sammen kan holde jul samlet. Så hvis du har oplysninger, der kan hjælpe politiet i deres opklaring af forbrydelsen, så skal man henvende sig til Syd - & Sønderjyllands Politi på telefon 114.

Læs også

Tragisk: 10-årig dreng omkommet i trafikulykke

 

 

Dagens Gossip