Mand fundet knivdræbt ved McDonalds - nu efterlyser politiet disse to mænd

Foto: Nordjyllands Politi

En 35-årig mand er blevet dræbt af knivstik i Nordjylland. Politiet efterlyser to mænd i sagen.

En 35-årig mand er død, efter han sent onsdag aften blev stukket ned med kniv i Industriparken i Haverslev i Nordjylland.

Det oplyser Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Klokken var 21.28 onsdag aften, da politiet modtog en melding om et voldsomt slagsmål ved en tankstation på adressen Industriparken i Haverslev.

Læs også

Detaljer afsløret om overfaldet på Peter Madsen: Begge øjne skadet

Da betjente efterfølgende ankom til stedet, fandt man i nærheden ved en McDonald's-restaurant en 35-årig mand, der var blevet stukket ned med kniv. Manden blev 20 minutter efter alarmopkaldet, klokken 21.48, erklæret for død af en tilkaldt læge.

Siden har Nordjyllands Politi tidligt torsdag udsendt endnu en pressemeddelse, hvori man med foto efterlyser to mænd på 28 og 24 år, som politiet mistænker for at være gerningsmænd til knivdrabet.

Her ses Kion Hjaltalin Bertelsen. Foto: Nordjyllands Politi

Der er tale om den 28-årige Kion Hjaltalin Bertelsen og den 24-årige Mohammed Omar Royeq.

- Hvis man har oplysninger om, hvor disse to mænd befinder sig, så skal man straks ringe til os på telefon 114, lyder det fra efterforskningslederen, politikommissær Carsten Straszek, der tilføjer:

- Lad være med selv at rette henvendelse til dem, men ring til politiet med informationen.

Her er den anden efterlyste - Mohammed Omar Royeq. Foto: Nordjyllands Politi

Politiet har i øvrigt - kort efter klokken 03.00 i nat - på en adresse i Aalborg anholdt en 20-årig mand og sigtet ham i sagen. I skrivende stund kan politiet dog ikke udtale sig yderligere om denne anholdte og forbindelsen til sagen.

Der kan pt. heller ikke gives yderligere oplysninger om den dræbtes identitet ligesom politiet ikke har yderligere oplysninger i sagen.

Læs også

LIGE NU: 17-årig pige anholdt - truede med skoleskyderi på dansk skole

Politiet har hele aftenen og natten været i gang med at indsamle og sikre spor, afhøre personer antruffet på stedet samt ved at foretage en række tekniske undersøgelser.

Torsdag morgen var politiet fortsat massivt til stede på gerningsstedet for at efterforske området.
De nærmeste pårørende til den dræbte mand er underrettet. 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip