Mand gik over for rødt for øjnene af politiet: Nu er han sendt ud af landet

Foto: ERIK JEPSEN/Scanpix

Det kostede en 35-årig mand næsten to års fængsel samt en udvisning af landet, da han i marts gik over for rødt i Aarhus.

De fleste har prøvet at krydse gaden for rødt, og skulle man blive snuppet af ordensmagten, resulterer det som regel i en overkommenlig bøde

Den trafikale forseelse skulle dog vise sig dyr for en 35-årig mand fra Syrien, der i marts valgte at gå over for rødt i Aarhus.

Det skriver Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Læs også

41-årig passager ville skyde togpersonale: Blev rasende over det, de sagde om hans hund

Episoden fandt sted om aftenen 15. marts, da en patrulje opdagede den 35-årige mand, der gik over for rødt lys i et kryds på Randersvej i Aarhus.

Da betjentene ville tage en snak med den 35-årige om, hvordan man begik sig i trafikken, løb han dog fra stedet, hvorefter politiet stak efter.

På Stockholmsgade løb han ind i en privat have, hvor han gemte sig i mørket, men én af betjentene fik dog øje på ham, hvorefter den 31-årige blev anholdt. En hundepatrulje fandt efterfølgende en pose med 148 gram kokain tæt på det sted, hvor manden havde gemt sig, og ved en efterfølgende ransagning af mandens lejlighed i Silkeborg, fandt politiet yderligere 98 gram kokain.

Læs også

LIGE NU: Politiet nedlægger forbud mod Loyal to Familia

I sidste uge kom manden så for en dommen i Retten i Aarhus, hvor man fandt ham skyldig i at besidde narko med henblik på at sælge det. Derfor blev den 35-årige dømt et år og ni måneders fængsel samt en efterfølgende udvisning af Danmark for bestandigt.

Den 35-årige nægtede sig skyldig og ankede dommen. Han erkendte dog at have gået over for rødt.

 

Dagens Gossip