Mand gik over for rødt for øjnene af politiet: Nu er han sendt ud af landet

Foto: ERIK JEPSEN/Scanpix

Det kostede en 35-årig mand næsten to års fængsel samt en udvisning af landet, da han i marts gik over for rødt i Aarhus.

De fleste har prøvet at krydse gaden for rødt, og skulle man blive snuppet af ordensmagten, resulterer det som regel i en overkommenlig bøde

Den trafikale forseelse skulle dog vise sig dyr for en 35-årig mand fra Syrien, der i marts valgte at gå over for rødt i Aarhus.

Det skriver Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Læs også

41-årig passager ville skyde togpersonale: Blev rasende over det, de sagde om hans hund

Episoden fandt sted om aftenen 15. marts, da en patrulje opdagede den 35-årige mand, der gik over for rødt lys i et kryds på Randersvej i Aarhus.

Da betjentene ville tage en snak med den 35-årige om, hvordan man begik sig i trafikken, løb han dog fra stedet, hvorefter politiet stak efter.

På Stockholmsgade løb han ind i en privat have, hvor han gemte sig i mørket, men én af betjentene fik dog øje på ham, hvorefter den 31-årige blev anholdt. En hundepatrulje fandt efterfølgende en pose med 148 gram kokain tæt på det sted, hvor manden havde gemt sig, og ved en efterfølgende ransagning af mandens lejlighed i Silkeborg, fandt politiet yderligere 98 gram kokain.

Læs også

LIGE NU: Politiet nedlægger forbud mod Loyal to Familia

I sidste uge kom manden så for en dommen i Retten i Aarhus, hvor man fandt ham skyldig i at besidde narko med henblik på at sælge det. Derfor blev den 35-årige dømt et år og ni måneders fængsel samt en efterfølgende udvisning af Danmark for bestandigt.

Den 35-årige nægtede sig skyldig og ankede dommen. Han erkendte dog at have gået over for rødt.

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip