Mand kører fra bilforretning i spritny Porsche: Da politiet ser, hvad han gør 10 minutter senere, falder hammeren

Foto: Shutterstock

Det skulle blive en kort fornøjelse at være Porsche-ejer, da politiet spottede hvad manden foretog sig bag rattet i bilen.

Nogle mennesker kan ikke få nok af biler.

Hvad enten det er hestekræfter, design eller den eksorbitante pris, så må de bare eje et ægte dollargrin, og så er alt andet ligegyldigt.

Sådan var det også for en 37-årig mand fra byen Yallambe i Vistoria, Australien, der havde udset sig en helt særlig Porsche, som manden ikke kunne leve uden. Men en så dyr vogn var den 37-årige fører slet ikke voksen nok til at køre, mente politiet, skriver Metro.

Den begejstrede 37-årige mand havde nemlig knapt nok rullet ud over kantstenen med sin over 350.000 kroner dyre vogn, da politiet spottede manden i går lørdag morgen klokken lidt i 10.

Politiet kunne hurtigt vinke chaufføren ind til siden, da de så hvad han lavede bag rattet. Foto: Victoria Police

For da bilen lige skulle have et ekstra tryk på speederen på motorvejen, så målte en patrulje manden til at køre dobbelt så hurtigt som det tilladte, mens han sad med hovedet begravet i skærmen fra sin telefon.

Læs også

Ekspert rystet efter at have læst Peter Madsens mentalerklæring: ‘Det er det skrappeste, jeg nogensinde har set’

Derfor faldt straffen prompte, hvilket betyder at manden fik konfiskeret sin nyindkøbte bil i foreløbigt 30 dage, og desuden vanker der også sigtelser for at køre for stærkt og får at bruge mobil under kørslen.

Dermed endte den fartglade bilist kun med at eje sin spritnye Porshe i samlet set ti minutter, inden politiet kunne beslaglægge bilen, og selvom
manden forsøgte at forklare, at han lige havde fået bilen, så var der ingen kære mor.  

17-årige bilist William blev chokeret over seddel i forruden: ‘Tak for at parkere som en idiot’

 

Dagens Gossip