Mand onanerede foran 15-årig i toget - så tog hun en rask beslutning

Skrevet af Emil Ryttergaard

364 uger siden

|

20/06/2017
112
Foto: Polfoto
Foto: Polfoto
Da en fremmed mand hev sin penis frem i toget og begyndte at onanere foran en 15-årig pige, tog en hun en hurtig og klog beslutning. Sagen efterforskes af politiet, der nu har en mistænkt i søgelyset.

Dagens topnyheder

Det var en meget ubehagelig oplevelse, som en 15-årig svensk pige fik i lørdags, da hun skulle med toget fra byen Södertälje til Stockholm omkring klokken 18.30.

Den 15-årige pige havde sat sig ned bagerst i toget, da en fremmed mand pludelig satte sig direkte overfor hende. 

Efter et stykke tid hev manden pludselig sit lem frem og begyndte at onanere foran pigen, der naturligvis fik et chok over sitatuonen, skriver svenske Aftonbladet

Men inden den unge pige forlod sin plads i toget, gjorde hun noget ganske smart. 

Hun greb sin mobiltelefon og fik taget et hurtigt billede af manden, inden hun ringede til sin far og fortalte, hvad der var sket. 

- Jeg blev straks vred og ked af det. Hun bør kunne tage et pendlertog uden at blive seksuelt krænket, siger faderen, der ønsker at være anonym, til avisen. 

Faderen var vred og frustreret over situationen og lagde billedet af manden ud på Facebook, men pillede det ned igen, da folk ikke kunne identificere ham og i stedet begyndte at tale om selvtægt. 

Nu er billedet blevet overdraget til politiet, som både ser billedet som godt og skidt. 

- Det kan være godt at efterlyse nogen online, men ikke i alle sammenhænge. Det handler om at tage hensyn til både gerningsmanden og offeret, siger Tove Sparf, der er inspektor ved svensk politi. 

Politiet har i øvrigt fundet frem til mand på grund af billedet, som de mistænker kan stå bag den krænkende opførsel, men politiet skal fortsat undersøge sagen nærmere, inden de kan rejse en sigtelse. 

Vibeke så ung, fortvivlet pige i natbus: Da hun stod af, stoppede chaufføren og gjorde det utænkelige. 

DAGENS MEST SETE VIDEOER:

Mor tror, at hendes mand og datter laver morgenmad - men dette syn møder hende i køkkenet

Drengen med madkassen er set af over 100 millioner verden over

Kom helt tæt på: Sådan ser det ud, når et indgroet hår bliver fjernet