Mand fundet død på parkeringsplads: Efterforskes som drab

Foto: Jokum Tord Larsen/Ritzau Scanpix

Mandag morgen blev en mand fundet død på en offentlig parkeringsplads.

Mandag morgen klokken 07.12 modtog Midt- og Vestsjællands Politi en anmeldelse fra en borger. Vedkommende havde fundet en livløs person på en offentlig parkeringsplads i Hedeland nordvest for Tune på Sjælland.

Læs også

Peter Falktoft raser: Må de rådne op

Da ambulancepersonale og politiet ankom til stedet, kunne de konstatere, at der var var tale om en mand, som var afgået ved døden. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Efterforskes som et drab

Ifølge politiet blev parkeringspladsen afspærret, så retsmedicinere, kriminalteknikere og efterforskere kunne undersøge liget og omgivelserne nærmere. Undersøgelserne på stedet gør, at politiet efterforsker fundet af den afdøde mand som en drabssag.

Den afdøde er identificeret som en 47-årig mand fra Hvidovre, hvis pårørende er underrettet. På parkeringspladsen holdt en ældre, blå personbil af mærket Toyota Avensis, som viste sig at tilhøre den nu afdøde. Bilen skal nu undersøges nærmere for eventuelle spor.

Midt- og Vestsjællands Politi vil gerne i kontakt med personer, der har bemærket noget usædvanligt på eller ved parkeringspladsen i Hedeland nordvest for Tune i løbet af natten mellem søndag og mandag eller i de tidlige morgentimer mandag forud for anmeldelsen kl. 07.12.

Oplysninger i sagen bedes givet til Midt- og Vestsjællands Politi på telefon 4635-1448 eller via nærmeste politi på tlf. 114.

Læs også

De ville spare penge - nu er en død og to på intensiv

 

Dagens Gossip