De ville spare penge - nu er en død og to på intensiv

Vennerne nød livet på ferien i Tyrkiet, inden de blev fundet bevidstløse i deres ferielejlighed. Foto: Privatfoto

Tre venner ville spare penge, og det fik store konsekvenser.

En tandlægeregning kan være en dyr omgang. Det har i en årrække fået mange til at søge ud over landets grænser, når de skal have ordnet tænder. Men selvom man har fundet sig et knaldtilbud på tandeftersyn eller en kosmetisk operation i udlandet, skal man dog fortsat undersøge klinikkens rygte og sætte sig ordentlig ind i, hvad det er man går ind til.

Læs også

Mary forlod stort show i pausen: Derfor gjorde hun det

Det understreger en aktuel sag, hvor ønsket om at spare penge på tandlægeregningen har kostet en ung mand livet, ligesom to andre fortsat er indlagt på en intensivafdeling, hvor de kæmper for deres liv. Det skriver The Mirror. 

En mistanke ulmer

Lørdag afgik en yngre britisk mand ved døden. 33-årige Richard Molloy fra Nordirland døde under et besøg i den tyrkiske by Marmaris. Det er endnu ukendt, hvad der er skyld i den yngre mands død, men en mistanke er begyndt at forme sig. Richard Molloys to venner - identificeret som Declan Carson og Aaron Callaghan - er nemlig så syge, at de fortsat er indlagt på en intensivafdeling i landet, skriver mediet The Mirror.

Vennerne nød livet kort før, at de blev fundet bevidstløse i deres ferielejlighed. Foto: Privatfoto. Foto: Privatfoto

Udover at nyde sydens sol og få lidt ferie, så havde de tre mænd et klart sigte med at holde ferie i den tyrkiske by. De ønskede at spare penge på en omgang tandblegning, og det kan man få omkring Marmaris. 

Da de tre mænd blev fundet bevidstløse i deres ferielejlighed, samlede mistanken sig straks om den medicin, som de havde taget for at forberede sig til operationen. Det er endnu ikke afklaret, om medicinen spiller en rolle i enten dødsfaldet eller de to andres sygdomsforløb.

Læs også

Ærlige Casper Christensen med vild udmelding: Narko har hjulpet mig videre

 

 

 

Dagens Gossip