Marcus blev overfaldet af indvandrergruppe på togstation: De gjorde det, fordi de kedede sig

Foto: Marcus Alexander Aroli

Marcus og hans lillesøster fik sig en ordentlig forskrækkelse, da de stod af på Albertslund Station. En større gruppe bestående af indvandrer overfaldt nemlig Marcus helt uprovokeret.

Da Marcus var ude på en togtur med hans lillesøster, havde han ikke regnet med, at det skulle ende ud i en politianmeldelse og en nærdødsoplevelse.

Det blev dog tilfældet for den unge mand, da han sammen med sin lillesøster valgte at tage et hurtigt stop på Albertslund Station, for at købe noget sodavand i 7/11.

Læs også

Spørgeskema afslører: 1 ud af 30 personer skider i badet

De når dog kun lige at stå ud af toget, før der kommer en dreng med sort krøllet hår og stiller sig foran dem. Han begynder at provokerer Marcus og søsteren, og kort efter langer han en knytnæve i ansigtet på Marcus, så hans overlæbe flækker. Det fortæller Marcus selv i et indlæg på hans Facebook-profil.

Det lange indlæg Marcus har skrevet, er en advarsel til folk om ikke at stå af på Albertslund Station, da en større indvandrergruppe huserer og udøver vold på rejsende.

Knytnæven var desværre langt fra det eneste, som Marcus fik fra den 15-årige dreng. Marcus forsøgte at gå væk fra gruppen, men pludselig jagtede 2-3 drenge ham, og giver ham slag på kæben.

Endnu flere personer begynder at følge efter ham, og det ender med, at de slår ham, sparker ham og forsøger at kaste ham ned på togskinnerne. En sidste gang kort før, at der kom et tog kørende ind på stationen.

“HOLD JER VÆK FRA ALBERTSLUND STATION OM AFTENEN! - De er syge i hovedet, og kendte dem ikke engang. Det forfærdelige af det hele er at de kun gjorde det fordi der skulle ske noget af ren kedsomhed. JEG KUNNE HAVE VÆRET DØD!” skriver Marcus i sit opslag, hvor han heldigvis kan berolige med, at ingen rørte ved hans søster.

Ifølge Marcus skete det omkring klokken 22.00 fredag aften på Albertslund Station. Der var omkring 30 personer i gruppen, men det var ‘kun’ 9 af dem, der angreb Marcus.

Marcus har anmeldt episoden til politiet.

Læs også

49-årig blinkede 23-årig bilist ind til siden: Det kom han til at fortryde

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip