49-årig blinkede 23-årig bilist ind til siden: Det kom han til at fortryde

Foto: Shutterstock.com

En 49-årig mand blinkede en yngre bilist ind til siden, da han mente, at han kørte råddent. Det kom han til at fortryde.

Det er let at hidse sig op i trafikken, og da en 49-årige mand torsdag aften mødte en ‘rådden’ bilist på en landevej ved Kalundborg, følte han sig nødsaget til at få stoppet den anden bilist.

Den anden bilist var en 23-årig mand, og den 49-årige mand mente, at den unge bilist kørte alt for tæt på ham, og lyset blændede ham.

Læs også

Tragisk ulykke: 15-årig pige mister livet - Tabte sin telefon i badekaret

Da den unge bilist kort efter foretog en overhaling, valgte den 49-årige mand at blinke af ham, for at få ham til at standse. Han ville gerne tale med den unge bilist, og det lykkedes.

Han ønskede dog nok bagefter, at han bare var kørt videre og havde passet sig selv.

Knytnæve i ansigtet

Der opstod nemlig ganske hurtigt konflikt, og ifølge den 49-årige mand, endte det med, at den 23-årige langede en knytnæve direkte i ansigtet på ham. Politiet ankom kort efter til stedet, hvor de mødte begge bilister.

Den 23-årige kom dog med en helt anden udlægning af historien, og ifølge ham, havde han altså ikke slået den 49-årige mand eller truet ham. I stedet var det den 49-årige, der havde reageret voldsomt og skældt den unge bilist ud.

Politiet vil nu bruger vidners forklaringer til at finde ud af, hvad der er op og ned i historien. Skulle du have været vidne til diskussionen mellem de to mænd, så kan du kontakte Midt- og Vestsjællands Politi på telefonnummer 114.

Læs også

Mange tusinde danskere kræver: Udlændinge skal automatisk have statsborgerskab efter 10 år

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip