Maskeret mand forsøgte at sætte ild til motionscenter - mens folk trænede

Foto: Malene Anthony Nielsen/Scanpix

Tirsdag forsøgte en ukendt mand at sætte ild til et motionscenter i Slagelse.

Tirsdag klokken 7.22 fik morgenfriske motionister i motionscentret PMT Gym på Holbækvej i Slagelse en grim forskrækkelse.

Pludselig smadrede en maskeret mand et vindue i den bagerste ende af motionscentret og fra en benzindunk begyndte han at hælde benzin ind ad vinduet.

Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i sin døgnrapport.

Læs også

Mand død efter voldsom trafikulykke: Kørte ind i hus

Heldigvis nåede manden dog ikke at sætte ild til benzinen, da flere af de personer, der var til stede i lokalet, fik ham anråbt, hvilket til sidst fik ham til at droppe sit foretagende.

Imens greb én af motionscentrets medlemmer en brandslukker, som han forsøgte at skræmme gerningsmanden væk med.

- Han har simpelthen smadret ruden bagved centeret, og derefter er han begyndt at hælde benzin udover vores træningsudstyr, mens der var medlemmer i centeret. Heldigvis får et af vores medlemmer taget en brandslukker, sprintet hen til maskinen og skræmt gerningsmanden væk, fortæller Søren Pokke, der er ejer af PMT Gym, til SN.dk.

Læs også

Katrines mand pågreb ung vanvidsbilist: Måtte slippe ham, da politiet gav uvirkelig besked i telefonen

Den maskerede mand valgte til sidst at stikke af og flygtede fra stedet på en sort herrecykel - stadig med benzindunken i hånden.

Manden var iført en grå hættetrøje og beskrives som spinkel af bygning.

Det er imidlertid ikke første gang, at at træningscenteret på Holbækvej er blevet vandaliseret. Siden det åbnede i slut juni i år har centret i løbet af de seneste fire uger fået smadret indgangspanel, ruder, hældt maling på døren og tirsdag altså benzin udover træningsudstyret.

Læs også

LIGE NU: Peter Madsen har flyttet fængsel

Ejer Søren Pokke er både uforstående og vred over den bølge af hærværk, som træningscenteret har oplevet.

- Jeg har virkelig ingen idé om, hvem der vil mig det ondt, for jeg er ikke uvenner med nogen og vil egentlig bare gerne drive et fitnesscenter med min kæreste, fortæller ejeren til SN.dk.

Politiet hører meget gerne fra vidner, der har oplysninger i sagen.

 

 

Dagens Gossip