Medarbejder i H&M gik ind i prøverum efter kvindelig kunde: Synet fik hende til at slå alarm

Synet i prøverummet fik den ansatte til at slå alarm.

En 54-årig kvinde er blevet sigtet for flere forhold, efter at en medarbejder i tøjkæden Hennes & Mauritz opdagede hendes mystiske adfærd i butikken onsdag.

Da en mistænksom medarbejder i går gik ind i et prøverum i H&M i Aarhus, efter at en 54-årig kvinde havde været derinde, blev medarbejderens bekymring straks bekræftet. 

Det oplyser Østjyllands Politi i deres døgnrapport.

Den ansattes mistanke blev i første omgang vakt, da hun opdagede, at den midaldrende kvinde gik ind i prøverummet med flere stykker tøj. Da hun lidt efter kom ud igen, havde hun en grøn jakke på, som tilhørte H&M-butikken i Storcenter Nord.

Desuden bar kvinden på en pose, som var proppet med tøj fra butikken. Det fik den ansatte til at kigge ind i prøverummet, hvor der lå massevis af afklippede alarmer.

H&M-medarbejderen tilkaldte omgående en vagt, som kunne sætte efter den 54-årige kvinde og tilbageholde hende, indtil politiet ankom til stedet.

Læs også

Dette kærlige foto af 29-årig kvinde og hendes mand skaber voldsomme reaktioner

- I kvindens taske blev der fundet en masse varer, herunder hårbånd, undertøj og nylonstrømper samt flere afklippede prisskilte og en stor saks, oplyser Østjyllands Politi.

Kvinden blev sigtet for butikstyveri for i alt 2.095,95 kroner. Men det var ikke alt.

Da betjentene gennemsøgte den 54-årige kvindes ejendele for at klarlægge omfanget af butikstyveriet, fandt de også en klump hash i en hotdog-pose i hendes pung. 

Dermed blev hun samtidig sigtet for besiddelse af narko og i øvrigt for at forstyrre den offentlige orden, fordi hun var opfarende og nægtede at forholde sig i ro.

Chef fanget i pinlig video: Har sex med ansat i mødelokale, mens videokonference kører

 

Dagens Gossip