Mor dukkede op på hospitalet med 6 måneder gammel søn - blev omgående anholdt, da personalet så drengen

Emil Ryttergaard

362 uger siden

|

31/07/2017
112
En ung kvinde blev straks anholdt af politiet 19. juli, da ansatte på et sygehus havde tilset hendes lille søn.

Dagens topnyheder

En mor fra den amerikanske stat Michigan er blevet anholdt, efter at hun sidste mandag opsøgte et hospital i byen Wyoming med sin livløse dreng i armene.

22-årige Lovily Kristine-Anwonette Johnson blev anholdt på stedet og sigtet for mord og børnemishandling, skriver lokalmediet ktla.com

Kvinden havde misrøgtet sin lille søn, og først to dage senere opsøgte hun lægehjælp. Men da var det for sent.

17. juli havde Lovily Kristine-Anwonette Johnson givet sin søn en flaske omkring klokken 10 om formiddagen, hvorefter hun spændte ham fast i en autostol og tog ud for at mødes med flere venner for at ryge hash og hygge sig uden sit barn.

Hun efterlod sin seks måneder gamle søn i autostolen i næsten 12 timer, ifølge anklageskriftet, og om aftenen skiftede hun drengens ble, men gav ikke drengen mad. 

Lovily Kristine-Anwonette Johnson. Foto: Kent Police County

Da hun to dage senere mødte op på hospitalet med drengens livløse krop, var han kraftigt underernæret og led af et slemt tilfælde af bleeksem. 

Da hospitalspersonalet tog et nærmere kig på drengen, viste det sig, at det lille barn havde været død i et stykke tid. Hans lig var allerede gået i forrådnelse.

Han havde blanke øjne, oppustet mave og var begyndte at lugte. Lægerne fandt også blod i bleen. 

Lovily Kristine-Anwonette Johnson har desuden en toårig datter, der også har været i de sociale myndigheders søgelys tidligere, da begge børn er blevet testet positiv for marihuana, som de har indåndet indirekte via moderens misbrug, skriver KTLA.

Sidste fredag tog myndighederne forældremyndigheden fra den 22-årige mor og satte hendes toårige datter i en plejefamilie. 

Lovily Kristine-Anwonette Johnson erklærer sig ikke skyldig og er indtil videre varefængslet og afventer nu at komme for retten. 

Dennis købte en harddisk i Elgiganten - tændte den og blev mødt af overraskende syn