Mor er ved at begrave sin søn: Så ringer politiet med en uhyggelig besked, der ændre alt

Den sønderknuste mor troede ikke, hendes liv kunne blive meget værre, men hun tog fejl.

Kort før sidste jul forsvandt Sharon Gibsons søn, Chad Gibson, under en bytur i Newquay i det sydvestlige England. Den ulykkelige 53-årige mor  gjorde alt, hvad hun kunne for at finde sønnen, skriver den britiske avis The Mirror

Hun ledte dag og nat efter sønnen, hængte sedler med billeder af Chad op og udlovede en dusør for oplysninger om ham. Men månederne gik uden politiet eller Sharon Gibson fandt Chad.

Læs også

11-årige Jacob forsvandt i 1989 under dramatiske forhold: Nu har politiet fundet ham

Men pludselig en dag i august meddelte politiet, at de havde fundet liget af Chad i Newquay. Sharon var dybt ulykkelig over sønnens død, men hun var samtidig lettet over, at hendes søn var blevet fundet.

I de næste uger planlægge Sharon sønnens begravelse og ventede på at få ham udleveret fra politiet.

Chad Gibson forsvandt den 19. december 2015 under en bytur.

En måned efter politiet havde fortalt Shanon, at de havde fundet hendes søn, ringede de med en brutal besked. DNA-undersøgelser havde vist, at det ikke var Chad, de havde fundet liget af.

- Kan du forestille dig, hvad jeg har været igennem, siger den sønderknuste mor, der troede, at hendes liv ikke kunne blive meget værre, og tilføjer:

- Jeg har sørget for nogle andres søn. Jeg vil vide, hvem den person er. Personen har en mor, og hans familie er i mine bønner.

Læs også

To søstre er på mystisk vis døde på drømmeferien: De blev fundet i den samme seng på luksushotel

Politiet har begået en utilgivelig fejl ifølge Shanon Gibson, der stadig håber at finde sin søn - uanset om han er levende eller ej.

Politiets strategi er nu at se, om de kan finde identiteten på liget ved at trække oplysninger fra en database over savnede personer, men inditl videre har de ikke meget at gå efter - kun at der er tale om et lig af en yngre mand.

 

Dagens Gossip