Mor kommer hjem og finder kæmpe blærer på babyens fødder - så indser hun barnepigens mørke hemmelighed

De moderen kom hjem efter en lang dag, sagde hun hej til sin baby. Først virkede alt normalt. Det var først, da hun besluttede sig for at skifte datterens tøj, at hun lagde mærke til fødderne. De var hævede og fyldt med blærer. Dybt chokeret tog hun barnet med på skadestuen. Det var her, den dystre sandhed gik op for hende.

Politiet i Maryland, USA, har anholdt en barnepige, efter det kom frem, hvad hun havde gjort ved en lille baby.

Mandag blev den 36-årige Ismelda Ramos Mendoza anholdt og varetægtsfængslet. Hun er sigtet for at mishandle et barn i sin varetægt, skriver The Washington Post og flere andre medier.

Ifølge sigtelsen passede barnepigen en lille pige på seks måneder. Pigen blev ved med at græde, mens barnepigen var i gang med at lave tortillas på en pande. Hun blev frustreret over, at babyen ikke ville holde op med at græde. Derfor satte hun barnets fødder mod panden. Det medførte hævelser og blærer på fødderne.

Læs også

Natascha Linea indberettet af lægerne: Overvåges nu igen af kommune

Ifølge Associated Press spurgte pigens mor, hvad der var sket med datterens fødder. Ismelda Ramos Mendoza lod som om, hun ikke vidste, hvad moderen spurgte om, og at hun ikke vidste, hvad der var sket.

Det fik moderen til at ringe til alarmcentralen. Hun anmeldte straks det formodede overgreb. Pigen blev derefter hastet til hospitalet. Her blev hun behandlet for andengradsforbrændinger på fødderne.

Under en afhøring forklarede barnepigen i første omgang, at babyens fødder måske har strejfet en tortilla. Den forklaring holdt hun fast i flere gange, indtil hun til sidst tilstod, at ”barnet græd for meget”. Hun forklarede, at hun havde holdt pigens fødder mod panden. Derefter blev hun anholdt. Hun kan ikke løslades mod kaution.

Ismelda Ramos Mendoza har været babysitter i lokalområdet i et år eller to. Nu bliver det undersøgt, om der har været andre tilfælde af mishandling, mens børn har været i hendes varetægt.

Læs også

Mor tager på arbejde og efterlader søn alene hjemme hos far – går i panik, da han sender sms

Derfor opfordrer det lokale politi forældre til at ringe, hvis de har oplevet lignende episoder.

DAGENS MEST SETE VIDEOER:

Læge presser gravid kvinde på maven - hold godt øje med hans hænder

Hendes mand forlod hende, da hun var gravid i 8. måned - 5 uger senere finder hun dette i ovnen

Barnepigen bliver filmet af skjult kamera: Så ser moderen det utænkelige ske

 

 

Dagens Gossip