Mystik om ubehagelig episode: Skolepige jagtet gennem skov af fremmed mand

Emil Ryttergaard

380 uger siden

|

06/04/2017
112
Foto: Google Maps
Foto: Google Maps
En pige er i et skolefrikvarter blevet jagtet gennem en skov nær Vester Hassing Skole af en fremmed mand. Pigen løb i sikkerhed, men skolen er rystet efter hændelsen.

Dagens topnyheder

Skolens klokke havde lige ringet ud til frikvarter onsdag eftermiddag, da en pige, der går i 4. klasse på Vester Hassing Skov, ville lege lidt i et nærliggende skovområde.

Skolen ligger i den lille by Vester Hassing, cirka 20 minutters kørsel nordøst fra Aalborg. 

Pigen var dog ikke alene i skoven. Hun opdagede hurtigt, at der inde i skoven gemte sig en fremmed mand, som ifølge pigen var iklædt en sort jakke og mørke sko, skriver nordjyske.dk.

Da pigen så manden, satte han straks i løb efter hende, hvorefter hun straks tog flugten, og manden fortsatte med at løbe efter pigen gennem skoven. 

Da pigen nåede ned til hovedgaden, standsede manden sin jagt på pigen og stak af, mens pigen søgte tilflugt hos en pensioneret lærer, der bor i nærheden af skolen, der efterfølgende alarmerede politiet. 

Foto: Google Maps

Skolen har siden skrevet om hændelsen på intranettet og informeret lærere og forældre, hvor skoleleder Søren Madsen dog maner til besindighed. 

- Det er selvfølgelig rigtig træls, at sådan noget sker. Men omvendt skal vi passe på, at vi ikke begynder at spinde farlige historier på baggrund af en enkelt hændelse, siger han til Nordjyske.

Andre børn har også meldt sig på banen og har fortalt om lignende episoder de senste 14 dage, men det tager skolelederen med ophøjet ro: 

- Børn kan hurtigt blive inspireret af de andres historier, men vi har selvfølgelig fortalt politiet, hvad børnene har fortalt os, siger Søren Madsen til Nordjyske.

Han er dog overbevist om, at skolepigen fra 4. klasse har fortalt en sand historie om sin ubehagelige oplevelsen i skoven.

Nordjyllands Politi kan kontaktes på telefon 114, hvis man har set noget i forbindelse med hændelsen eller har yderligere oplysninger i sagen.

Pas på: Hvis denne gravide unge kvinde banker på din dør, skal du ikke åbne