Mystisk skuddrama i sønderjysk by: Betjente fandt ukendt mand ramt af skud på gaden

Politiet fandt en mand hårdt kvæstet af skud i den lille sønderjyske landsby.

En ukendt mand er fortsat i livsfare efter at være blevet ramt af skud i nat.

Der lød høje skud, hvilket fik naboerne i den lille sønderjyske by Tinglev, nord for Flensborg, til at tilkalde politiet.

Klokken 02.12 ankom en patrulje til Stationsvej, i nærheden af Tinglev station, hvor de fandt en ukendt mand, der var hårdt kvæstet af sine skudsår og i livsfare.

Manden var alene, og der var ingen tegn efter gerningsmænd, skriver Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Politiet slog derfor straks alarm, og tilkaldte en lægehelikopter, der transporterede den kvæstede mand i Odense Universitetshospital, hvor han fortsat er indlagt og i livsfare.

Det var i området omkring Stationsvej i Tinglev, at manden blev fundet, efter borgere havde hørt skud og kontaktet politiet. Foto: Google Maps

Betjente fandt manden alene i gaden, hvor han var hårdt kvæstet af skudsår og derefter belv bragt til Odense Universitetshospital. Foto: Google Maps

Manden er hverken blevet identificeret eller afhørt på grund af sine kvæstelser, og politiet har endnu ikke delt nogle  ingen konkrete spor eller signalementer af gerningsmænd i sagen.

Læs også

Jysk mand skulle i Bilka: Rystende syn på p-pladsen fik ham straks til at slå alarm

- Vi får en anmeldelse klokken 02.12 i nat, og vi har lige nu folk på stedet, lød det tidligt i morges fra vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi, Erik Lindholdt til JyskeVestkysten, der kan oplyse, at politiet fortsat har afspærret området, hvor manden blev fundet.

7 bizarre ting, der sker med kroppen, hvis du tager 5 kilo på

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip