Nøgen mand hyggede sig med lolitadukke i motorvejsrabatten

Det var ikke denne dukke, der blev ordnet i vejkanten. Foto: Shutterstock

En helt almindelig køretur fredag eftermiddag udviklede sig lidt anderledes end forventet, da en 46-årig kvinde opdagede en mand, der havde hed sex med en lolitadukke i vejkanten på Sønderborg Motorvejen i vestlig retning ved Vestre Sottrup.

Den 46-årig kvinde ringede klokken 14.13 til politiet. Hun kom kørende på motorvejen ved Sønderborg, da hun spottede en nøgen mand, der efter hendes overbevisning havde sex med en lolita-dukke i vejkanten.

Vagthavende ved Syd- og Sønderjyllands Politi, Erik Lindholdt, fortæller til EB.dk, at kvinden havde svært ved at holde masken, idet hun syntes det var meget morsomt.

Læs også

Skole med skræmmende besked til forældre: Et spørgsmål om tid før voldtægt finder sted

Mandens optrin er dog ikke lovligt. Hændelsen er blufærdighedkrænkelse og er derudover både farligt og fortyrrende for trafikken.

Måske kommer der dukkebørn

Politiet skrev om hændelsen på Twitter. Her var ordlyden væsentlig mindre eksplicit, men ikke alle læsere fangede, hvad sagen drejede sig om, da det blev pakket ind i en lidt humoristisk undertone.

"Normalt blander vi os ikke i dukkeproduktion. Men når processen foregår uden en trevl på kroppen i græsrabat tæt på motorvej, så hæver vi nok alligevel lidt på øjenbrynene..."

Politiet har fortalt, at ingen andre har meldt sagen til politiet, så manden er stadig på fri fod. Ligeledes kan man ikke med sikkerhed sige, om akten endte med små dukker eller om manden sørgede for beskyttelse.

Selvom vejret måske frister i forhold til at dyrke hinanden i det fri, så opfordrer vi hermed til at man holder udskejelserne væk fra det offentlige rum. Hvis du skal imponere din lolita-dukke, så er der nu mulighed for at invitere dukken på restaurant.

Læs også

Politiet advarer: Husk det nu

 

 

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip