Ny modbydelig hærværk rammer danskere - Tjek om du er blevet ramt

Foto: Shutterstock.com

En 'ny' type hærværk er begyndt at ramme mange danskere, og det sker endda ved ens egen bolig. I værste fald kan det koste helt op mod 6.000 kroner, hvis du bliver ramt.

For et par år tilbage begyndte nogle forfærdelige ‘drengestreger’, da nogle begyndte at løsne boltene ved et bildæk, så dækket pludselig faldt af under kørsel.

Det var en livsfarlig ‘spøg’ og det resulterede i, at flere personer kørte galt, mens andre var nervøse, hver gang de skulle ud at køre bil.

Læs også

Par begravede deres to-årige datter i sandet for at dyrke sex i havet

Nu er der så opstået en ny form for hærværk, som kan ende med at koste mange penge.

Politiet har nemlig fået flere anmeldelser fra folk, der er kommet ud til deres parkerede bil, og så flød det med benzin omkring bilen. Årsagen var ganske klar. Visse personer havde lagt sig under bilen, og boret hul i benzintanken.

Det havde de gjorde, så de kunne stjæle benzinen, men i visse tilfælde lader det til, at de også bare har gjort det for sjov, for der lå alt benzinen midt på vejen.

Det sker for rigtig mange

B.T har talt med flere personer, der er blevet ramt af den ‘nye’ form for hærværk. Et kig i diverse grupper på Facebook viser dog, at der er tale om rigtig mange mennesker, der er blevet udsat.

Det lade til, at de fleste biler der har fået boret hul i benzintanken, er biler der har holdt parkeret på en offentlig parkeringsplads i byen eller ved en togstation. Men hos enkelte er det også sket, mens bilen holdt parkeret ved deres hjem.

Prisen for at få repareret sin bil efter et hul i tanken, ligger på omkring 6.000 kroner. Så det er ikke billigt.

Derudover så anbefales det ikke, at man forsøger at starte bilen og køre, hvis man opdager et hul i tanken. I stedet bør man ringe efter vejhjælp.

Læs også

Bus var ved at køre galt: Så trådte Hus Forbi-sælger til

 

 

Dagens Gossip