Nyfødt pige fundet af borger – Politiet har brug for hjælp til at finde moren

En få dage gammel pige blev fundet på jorden tæt på et kryds i Vanløse. Politiet vil meget gerne have kontakt til pigens mor, og de har derfor brug for vidner, som har set eller hørt noget.

En borger må i den grad have gnedet sig i øjnene en ekstra gang, da vedkommende på en aftentur pludselig hørt gråd. Borgeren fulgte efter lyden, og fandt kort efter et forladt spædbarn tæt på krydset mellem Grøndals Parkvej og Gudenåvej i Vanløse.

Borgeren kontaktede straks politiet, og de rykkede ud til stedet klokken 23:14.

Vicepolitiinspektør ved Københavns Politi Jesper Beuschel fortalte til TV 2, at barnet viste sig at være en pige, der blot var få dage gammel, og hun blev fundet på jorden, hvor hun var svøbt ind i et materiale. Han fortalte også, at barnet er blevet kørt på hospitalet, men det virker ikke til, at barnet har lidt skade.

Nu vil de finde moren

Det vides ikke, hvorfor moren har efterladt sin nyfødte datter, men Jesper Beuschel er sikker p, at det ligger en ulykkelig historie bag. Han og resten af Københavns Politi opfordrer derfor moren til at melde sig, så hun kan få den hjælp, som hun har brug for.

”Vi vil gerne have fat i moren, så hun kan få den hjælp, hun skal have. Sådan noget her sker jo, fordi der er noget i vejen,” fortæller han til TV 2.

Han fortæller, at politiet meget gerne vil høre fra vidner, der kan hjælpe dem med at opklare, hvad der er sket. Har du kendskab til den lille nyfødte pige, til barnets mor eller har du måske set noget i området, så vil de meget gerne høre fra dig.

Du kan kontakte Københavns Politi på telefonnummer 114.

TV 2 beretter om i deres artikel, at der gennemsnitligt bliver efterladt et spædbarn om året i Danmark. Heldigvis er det de fleste af disse spædbørn, der overlever. Senest blev en nyfødt pige fundet i januar 2018, hvor hun lå på en p-plads på Hammelstrupvej i Københavns Sydvestkvarter.

Læs også

Ikke igen: Ung pige død efter, at hun tabte sin telefon i badekarret

 

 

Dagens Gossip