Nyt i Emilie Meng-sagen: Politiet gen-undersøger sø

Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Scanpix/Privat

Politiet vil atter undesøge den sø i nærheden af Borup, hvor Emilie Meng blev fundet dræbt.

Politiet vil i de kommende dage gennemføre nye undersøgelser af den sø ved Regnemarks bakke, hvor den 17-årige Emilie Meng blev fundet myrdet juleaftensdag 2016.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

Findestedet, der ligger i nærheden af Borup mellem Køge og Ringsted, er tidligere blevet grundigt undersøgt, men den ekstraordinært varme sommer har nu givet politiet mulighed for yderligere undersøgelser, som man ikke har kunne foretage tidligere. Det skyldes, at søen nu er delvist udtørret.

Læs også

Mand fundet knivdræbt ved McDonalds - nu efterlyser politiet disse to mænd

Politiet vil i de kommende dage i samarbejde med eksperter fra forsvaret undersøge findestedet igen, og området vil derfor være afspærret i de dage undersøgelserne står på.

Politiet har ikke yderligere kommentarer i sagen.

Emilie Meng, der stammede fra Korsør, forsvandt natten til 10. juli 2016 efter en bytur i Slagelse. Efterfølgende blev der iværksat en massiv eftersøgningsindsats for at finde den unge pige, mens hele landet bekymret fulgte med.

Læs også

Kold luft mellem Mascha Vang og Annette Heick: ‘Det sårer mig dybt’

Der skulle gå mere end fem måneder, før liget af Emilie Meng blev fundet ved Borup på Midtsjælland.

Politiet står stadig uden motiv, ligesom man aldrig har fundet gerningsmand i drabssagen. Det er dog politiets håb, at de nye undersøgelser kan lede til hidtil skjulte spor, der kan hjælpe opklaringsarbejdet.

Læs også

Ondt i maven - Hvis du har ondt i maven, kan det skyldes mange ting. Det kan både være på grund af ting, du har spist, sygdom eller kroniske lidelser. Her følger en forklaring på, hvorfor du har mavesmerter.

Ordklasser - Her får du en kort, skematisk oversigt over ordklasser på dansk og latin, en kort sammenfatning af de forskellige ordklassers egenskaber, nogle eksempler på ord i ordklassen samt regler for hvordan ordklassens ord bøjes, hvis de bøjes.

Ældrecheck - Ældrechecken udbetales den sidste hverdag i januar måned til de folkepensionister, hvis personlige tillægsprocenter og likvide formue giver ret til den. Se om du kan få ældrecheck her.

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip