Kold luft mellem Mascha Vang og Annette Heick: ‘Det sårer mig dybt’

Foto: Mathias Løvgreen Bojesen/Scanpix

En anklagende klumme fra Annette Heick har gjort Mascha Vang måde vred og ked af det.

For nylig kunne bloggeren Mascha Vang juble over, at hende og kæresten, Troels Krohn Dehli, sammen havde købt hus i Kolding.

Èn der dog ikke jubler, er racerkøreren Nicolas Kiesa, der sammen med Mascha Vang har datteren Hollie Nolia. Fremover vil afstanden mellem far og datter nemlig blive noget længere, da Kiesa er bosat i København - 231 kilometer væk fra den jyske fjordby.

Læs også

Ven afslører prins Henriks vilde hemmeligheder: Sov med pistol under puden og blev truet af gangstere

Denne skuffelse gav racerkøreren offentligt udtryk for, da Mascha Vang 5. september lagde et billede af den underskrevne købsaftale på Instagram. I en kommentar til billedet skrev Nicolas Kiesa nemlig:

- Det er svært at finde mit tillykke med det her frem, men tillykke, og jeg ønsker jer naturligvis alt det bedste, men at min Hollie flytter 200 km væk fra faaaaar, overskygger alt. Jeg har stadig svært ved at finde ord eller en sætning, der beskriver min skuffelse. #endnuenmavepusterpålivetsvej.

 

Samme kommentar dannede søndag rammen for en klumme i BT, som var skrevet af Annette Heick.

Den danske sangerinde og tv-vært valgte nemlig at kommentere i skarpe vendinger på Kiesas kommentar samt det faktum, at Mascha Vang med sin flytning skaber en øget geografisk afstand mellem far og datter.

- Jeg blev simpelthen så ked af det, da jeg læste hans ord. Nogen har anfægtet, at han lagde en så privat kommentar op på en officiel profil, men jeg tror, man må forstå, at det kan være svært at holde sin galde indenbords, når modparten udbasunerer stort set alt andet, skriver Annette Heick og fortsætter:

Læs også

Cecilie Stenspil og Troels Lyby er blevet forældre: Se det søde Instagram-foto

- Jeg tror, det er helt naturligt, man får lyst til at ytre sig offentligt. Hvorom alting er, så fortæller hans hjertesuk i hvert fald, at han ikke har været taget med på råd.

Herefter skriver Heick, at det ofte sker, at ‘mor møder en ny mand og flytter langt væk fra far’, og at det altid vil gå udover børnene.

- Somme tider sker også det omvendte: Far flytter langt væk. Det er lige så skidt for børnene, men det sker dog oftere i sager, hvor far i forvejen kun har samværsret hver anden weekend, lyder det fra Annette Heick til BT og understrager, at en sådan beslutning vil gå ud over det nære forhold til den forælder, der ser barnet mindst.

Læs også

Kendte til hemmeligt ø-bryllup: Populær tv-vært gift i smug

Klummen fik dog hurtigt Mascha Vang til tasterne, og i et modsvar på sin blog skriver den tidligere reality-deltager, at hun er dybt såret over Annette Heicks ord:

- Der har endnu ingen konflikt været mellem Nicolas og jeg omkring flytning, så det er uforstående for os begge, at andre føler trang til at blande sig i det. Hollie Nolia er et højt elsket barn, som vi samarbejder godt omkring, og det vil vi egentlig gerne blive ved med, og helst uden alle andres indblanding. Man må gerne følge med, men det er ikke op til andre at dømme, bedømme eller blande sig, lyder det fra Mascha Vang, der også var hurtig til at ringe til Annette Heick.

Læs også

Kunder gør uhyggeligt fund i jordbær: Mand hastet på hospitalet

- Jeg har for god ordens skyld ringet til Annette. Det gjorde jeg, fordi det hun skrev sårede mig dybt, og jeg finder det uretfærdigt at blive skrevet om på den måde, når hun ved, hvor meget det vil fylde i pressen og hvordan jeg vil blive fremstillet. Det gør mig ked af det, at Annette skriver om mig på en måde hvor jeg føler mig talt ned til, lyder det på Mascha Vangs blog.

I stedet så hun hellere, at Annette Heick havde kontaktet hende, hvis hun havde noget på hjerte.

Annette kender mig, hvis hun var bekymret for mit barns tarv, havde jeg hellere set hende tage affære i form af et privat opkald, end underholde en lille nation med hvad hun formoder, lyder det fra Mascha Vang.

 

Dagens Gossip