Odense Banegård: 70-årig kvinde dræbt af elscooter på rulletrappe

En forfærdelig tragedie udspillede sig i går på Odense Banegård, da en 70-årig kvinde mistede livet. På vej ned af rulletrapperne blev hun påkørt af en 49-årig mand i en elscooter, og kvæstelserne kunne hun desværre ikke overleve.

Det kan lyde som noget, der kun sker i satire, men desværre er gårsdagens hændelse på Odense Banegård noget fra den skinbarlige virkelighed. En 70-årig kvinde mistede livet, efter at hun på en rulletrappe blev påkørt af en mand på en elscooter.

Den 70-årige kvinde var på vej ned af rulletrapperne til perronen på Odense Banegård, da hun stod og passede sig selv. Ud af det blå kom en elscooter kørende ned af rulletrapperne og påkørte den ældre damer, der kom alvorligt til skade.

Læs også

Tragisk dødsfald og kvæstelser: Mor havde 10-årig søn med på motorcykel

Hun blev derefter fragtet til Odense Universitetshospital, men hendes liv stod desværre ikke til at blive reddet, og hendes pårørende blev omgået underrettet.

“Det er en 49-årig mand, der af ukendte grunde vil køre ned ad rulletrappen på sin elscooter og på en eller anden måde rammer kvinden,” fortæller vagtchef Milan Holck Nielsen fra Fyns Politi ifølge Ekstra Bladet.

Manden bliver sigtet

Politiet ved endnu ikke, hvordan det pludselig gik så galt, og hvorfor den 49-årige mand pludselig synes, at det ville være en god ide at køre ned af rulletrapperne på sin elscooter.

Fyns Politi er derfor gået i gang med at undersøge hændelserne, så de kan finde hoved og hale i episoden, og hvorfor det skulle gå ud over den 70-årige kvinde.

“Vi skal nu have undersøgt ulykken nærmere for at finde ud af, hvad der er sket. Blandt andet skal scooteren undersøges og videoovervågning gennemgås,” lyder det fra vagtchefen.

Milan Holck Nielsen fortæller ifølge Ekstra Bladet, at der slet ikke er nogen tvivl om, at den 49-årige mand vil blive sigtet, da der er tale om uagtsomt manddrab. Politiets efterforskning skal dog afgøre, hvad manden ender med at blive sigtet for.

Du kan læse mere om den tragiske ulykke på Local Eyes.

Læs også

68-årig køreskoleelev kørte sin motorsagkyndige ihjel

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip