68-årig køreskoleelev kørte sin motorsagkyndige ihjel

Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix

Manøvrebanen plejer at være et af de sikreste steder at opholde sig som motorsagkyndig, når der skal erhverves et kørekort, men det var desværre ikke tilfældet for nyligt. Her afgik en 35-årig motorsagkyndig ved døden som følge af en ulykke.

Det gik fuldstændig galt af sted, da en 68-årig kvinde skulle en tur på den obligatoriske manøvrebane i forbindelse med anskaffelsen af et kørekort. En blot 35-årig motorsagkyndig mistede nemlig livet, da vedkommende var ved at instruere en anden køreskoleelev.

I den polske by Rybnik skulle en 68-årig kvinde erhverve sig et kørekort, og derfor skulle hun en tur på manøvrebanen sammen med et par andre køreskoleelever. Normalt foregår en tur på manøvrebanen i et ganske mildt tempo, og hvis der sker held, så er det typisk en ridse i lakken.

Læs også

Han var nødt til at gøre det: Nicolai smed sin datter ud af vinduet

Det gik dog langt mere alvorligt til, da den 68-årige kvinde begav sig ud på banen, og det kostede altså livet på hendes 35-årige motorsagkyndige. Den motorsagkyndige var ved at give en anden elev instrukser, da det af uvisse årsager gik galt.

Kvinden påkørte sin motorsagkyndige, der efterfølgende døde af sine kvæstelser. Det skriver Ritzau.

“En 68-årig kvinde kom under omstændigheder, som op til dette tidspunkt ikke er kendte, til at ramme den motorsagkyndige, som uheldigvis som følge af sine skader døde på stedet, siger den lokale vicepolitichef,” fortæller den lokale vicepolitichef, Ryszard Czepczor ifølge Ritzau.

Da politiet skulle afhøre den 68-årige kvinde, var det begrænset, hvad de fik af informationer. Vicepolitichefen kunne nemlig berette om, at kvinden var i en chokstilstand, så hun var slet ikke til at tale med.

Ifølge Ritzau var det en rød Toyota Yaris, der var involveret i ulykken, og her hang både nummerplade og den forreste del af kofangeren løs, så det har ikke været et mildt sammenstød.

Bizar køreprøve i Vejle. Bilen væltede

Mens det gik rigtig galt af sted i den polske by, så slap den motorsagkyndige i Vejle heldigvis uden skrammer under en køreprøve.

I løbet af den seneste uge har mange medier bragt historien om, at en køreprøve i Vejle gik fuldstændig galt, da en 38-årig mand blot var 150 meter fra at få sit kørekort.

På en lige strækning på Skolegade i Vejle, hvor der må køres 50 kilometer i timen, lykkedes det en 38-årig køreskoleelev at vælte en Ford Fiesta, som køreprøven blev afholdt i.

I lav fart kom bilen alt for tæt på en række parkerede biler, og pludselig lykkedes det at tippe bilen over på siden. Ingen kom dog til skade i ulykken, men den 38-årige mand må fortsat sidde med en stor rød næse, da han blot var 150 meter fra politistationen, som var slutningen for køreprøven.

Du kan læse hele historien og se de bizarre billeder fra uheldet her.

Læs også

Køreprøve i Vejle gik helt galt - Skolevognen endte på siden

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip