Opmærksom borger spottede kvinde forlade Netto: Da han så, hvad hun havde købt, ringede han straks til politiet

En kvinde blev torsdag standset og sigtet af politiet, efter en tilfældig forbipasserende havde observeret hendes uansvarlige opførsel.

Torsdag eftermiddag klokken 15.00 modtog politiet en anmeldelse fra en opmærksom borger, der ved Netto i Beder syd for Aarhus netop havde overværet en kvinde forlade discountbutikken og sætte sig ind i sin bil.

Det oplyser Østjyllands Politi i deres døgnrapport.

I hånden havde kvinden haft en flaske gin, hvilket der ikke var noget galt i, men da kvinden havde sat sig bag rattet i sin bil, valgte hun at tage en stor slurk af flasken.

Læs også

22-årig alvorligt kvæstet: Styrtede 10 meter ned fra tag for øjnene af politiet

Det fik borgeren til at kontakte politiet, der straks valgte at sende en patrulje til stedet. Her mødte de bilen med den kvindelige bilist på vejen foran Netto og besluttet straks at standse den.

Det tog dog lidt tid, før kvinden opfattede, at hun skulle standse, og hun kørte derfor noget usikkert op over fortorvet. Da bilen endelig holdt stille, tog patruljen kontakt til kvinden, der umiskendeligt lugtede af alkohol, ligesom der på passagersædet ganske rigtigt lå en flaske gin, som der var taget en god slurk af.

Med lidt besvær fik patruljen taget en alkometertest, der bekræftede, at kvinden havde en promille over det tilladte. Hun blev derfor sigtet for spirituskørsel og taget med på politistationen for at få taget en blodprøve.

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip