Partybus i flammer: Ikke meget bus tilbage

Foto: Presse-fotos.dk

Chaufføren var heldig at opdage ilden i tide, hvilket han blandt andet kan takke andre bilister for, som forsøgte at advare ham ved hjælp af blink og horn.

Fredag aften stod flammernes skær højt i luften ved Ølsted, hvilket kommer efter en ulykke, der involverer en partybus, der stod i lys lue på en rasteplads. 

Det fortæller vagtchef ved Nordsjællands Politi Jakob Tofte til TV 2. 

Foto: Presse-fotos.dk

Læs også

Anne-Marie blev smittet med corona på arbejdet: Nu er hun blevet fyret

"Den er fuldstændig i lys lue, og der står 7-8 meter høje flammer ud af den. Der kommer ikke til at være meget bus tilbage," siger han.

Vagtchef Jakob Tofte fortæller endvidere, at der ikke var noget ombord på bussen, da den brød i brand.

Foto: Presse-fotos.dk

Chaufføren var dog ellers kørt afsted for at hente et selskab, der skulle med bussen, men undervejs signalerede andre bilister ved hjælp af blink og horn til bussen. 

Det lykkedes chaufføren at opdage ilden i tide, da han samtidig med ovennævnte oplevede, at han var ved at miste trækkraft, hvorefter han altså opdagede ilden og dernæst trak ind på rastepladsen, hvor den brød ud i flammer.

Foto: Presse-fotos.dk

Ilden kunne have spredt sig

Flammerne stod syv-otte meter ud af bussen, hvilket, ifølge Jakob Tofte, kunne have bundet ud i en stor katastrofe, da der var risiko for, at ilden kunne sprede sig til træerne. 

Ilden er dog under kontrol.

Foto: Presse-fotos.dk

"Den er ved at få lidt fat i træerne, men det er der styr på," kommer det fra Jakob Tofte, mens man fortsat arbejdede på at få ilden slukket. 

Man er endnu ikke kommet frem til, hvad der har været årsagen til, at bussen gik i brand, hvorfor man nu har tilkaldt teknikere til assistance. 

 

Læs også

Michael Olesen og Joan har kæmpet for det i 9 år: Nu er det sket

 

Dagens Gossip