Michael Olesen og Joan har kæmpet for det i 9 år: Nu er det sket

Foto: Anthon Unger/Ritzau Scanpix

Det ville næsten være en underdrivelse at kalde det et længe ventet ønske, som nu er blevet opfyldt, men efter at have kæmpet i næsten et årti, så kan Michael Olesen og hans kæreste, modellen Joan Divine, bekræfte, at det er sket.

Man kan roligt sige, at Michael Olesen, som de fleste vil nikke genkendende til at have set, når han indtager scenen i "Vild med Dans", har kæmpet i næsten et årti i forbindelse med at få titlen som forælder, da kampen har stået på i hele ni år - men nu er det altså lykkedes. 

Michael Olesen og hans kæreste, modellen Joan Divine, har nemlig fået en søn, hvilket sker efter, at de gjorde brug af fertilitetsbehandling i Rusland.

"Den 22/7 blev lige pludselig en helt anden og mere fantastisk dag, end vi havde forestillet os Kl 16.28 kom denne lille fantastiske skabning til verden med en vægt på 3540g og 52 cm ud til Far og Mor," skriver Joan Divine, som nu kan kalde sig nybagt mor, i sit opslag på Instagram, hvortil hun har delt et billede, der viser den lille nye, som hun stolt viser frem.

Joan Divine og Michael Olesen havde forinden ventet i spænding dag ud og dag ind, da parret ikke kendte kønnet på deres kommende barn, men 42-årige Joan, hvis termin var sat til 4. august, havde andre planer:

"Vendingsforsøget ville lillemanden ikke og da’ han lå i tværleje og jeg var begyndt at få veer, så syntes den skønne overlæge ikke vi skulle hjem, da’ vandet ikke måtte gå. Sådan gik det til at vi blev forældre i går," skriver Joan yderligere i sit opslag på Instagram.

Michael Olesen har dog naturligvis også grund til at smile ekstra bredt i denne tid, hvilket hans opslag på Instagram da også vidner om, da han knytter nogle ord til den kærlighed, han med det samme kunne føle: 

"Der var en helt ubeskrivelig og overvældende kærlighed ved første blik – og vi er evigt taknemmelig og nu vil vi bare nyde vores lille kærlighedsboble os tre."

Michael Olesen har dermed fået sit første barn, hvilket kommer efter næsten et årti, hvor parret har kæmpet med infertilitet. 

Hverken Michael eller Joan oplyser i deres respektive opslag på Instagram, hvad barnet skal hedde.

 

 

Dagens Gossip