Pas på hvis denne mand banker på din dør

En tricktyv har været på spil, og politiet formoder at det er den samme mand, der har hærget et område i denne uge. Nu udsender de et signalement.

Tricktyve er på det seneste blevet rigtig snedige, og de vil gå meget langt for at få lokket dig i fælden. Faktisk vil de gå så langt, at de tropper op på din adresse, og udgiver sig for at være en helt anden, end de i virkeligheden er.

I den nordlige del af Vestjylland er der i øjeblikket en tricktyv på spil, og der formodes at det er den samme mand, der flere gange har forsøgt at franarre særligt ældre kvinder fra deres kontanter og værdier i Thyholm i denne uge.

Læs også

15-årig dreng angrebet af sine plageånder efter skole

En af de personer der havde besøg af tricktyven, var en 85-årig kvinde fra Hvidbjerg, der tidligere på ugen fik besøg. Det bankede på kvindens dør, og en mand i alderen 20-30 år fortalte, at han var her for at se på kvindens dør.

Han informerede nemlig den ældre kvinde om, at der havde været en række indbrud i lokalområdet, og derfor skulle han tjekke boligens døre og vinduer for indbrudsmærker.

Den ældre kvinder lukkede manden indenfor, men da han først var kommet ind, var det meget svært at slippe af med ham igen. Det har hun oplyst til Midt- og Vestjyllands Politi.

Signalement af manden

Ifølge politiet er der ikke tegn på, at manden formåede at stjæle noget fra boligen, men de mener, at altså kan være en ‘serie-tricktyv’ der huserer i det område i øjeblikket.

Politiet har derfor udsendt et signalement af manden, og det lyder således:

Mand af dansk oprindelse i alderen 20 til 30 år. Han er cirka 180 centimeter høj, og så var han pæn i tøjet.

Politiet opfordrer til, at man ikke lukker en fremmed ind i sit hjem, hvis de komme med et tvivlsomt ærinde.

Læs også

Ups! Mor var taget med sin datter på hospitalet, da røntgenfoto afslørede pinlig hemmelighed

 

 

Dagens Gossip