Pas på: Tricktyve udnytter dig på motorvejen

Kommer du kørende på motorvejen og ser en bil, der holder parkeret i nødsporet, så bør du overveje en ekstra gang, om du har lyst til at hjælpe dem. Tricktyve er nemlig på spil igen.

Tricktyve bliver ved med at udvikle sig hele tiden, så de kan narre ofre med nye tricks. Nu er de dog vendt tilbage til en gammel klassiker, hvor de forsøger at fravriste penge fra folk på motorvejen.

Jyske Vestkysten skriver, at en godtroende borger torsdag blev snydt for 1.100 kroner af en person i en sølvgrå Mercedes der holdt i nødsporet. Da patruljen kom frem til stedet, fandt de en gruppe rumænere, der forsøgte at snyde folk for deres kontanter ved at give dem smykker og lignende i pant.

Læs også

Sygehus med vigtig advarsel: Har du været i nærheden, kan du være forgiftet

“Det er det, vi ser hvert år, at der foregår tiggeri og bedrageri på motorvejen. Det er begyndt igen,” fortæller politikommissær Jens Peter Rudbeck ifølge Jyske Vestkysten.

Folk skal ikke standse op for at hjælpe

Det som tricktyveriet går ud på, er, at personerne parkerer i nødsporet med nødblinket tændt. Her signalerer de til folk, at de har brug for hjælp på den ene eller anden måde.

Ofte vil de bede om kontanter, så de kan komme tilbage til deres land, og så giver de ‘dyre’ smykker tilbage til de venlige danskere, der vil hjælpe.

Smykkerne er dog ingenting værd, og derfor skal man altså ikke stoppe op for at hjælpe disse tricktyve, selvom man gerne vil gøre det bedste for folk.

Til B.T. fortalte politiet tilbage i 2014, at man for alt i verden ikke skulle stoppe for disse tricktyve, og at man altid skulle bruge sin sunde fornuft.

Læs også

Tragisk dødsfald og kvæstelser: Mor havde 10-årig søn med på motorcykel

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip