Tragisk dødsfald og kvæstelser: Mor havde 10-årig søn med på motorcykel

Foto: Shutterstock.com

En 41-årig mor mistede livet torsdag aften, da hun på motorcykel var involveret i en ulykke, hvor fire andre blev kvæstede.

En forfærdelig ulykke udspillede sig torsdag aften, da en 41-årig kvinde havde taget sin 10-årige søn med på en lille motorcykeltur. De havde begge hjelm på og var godt beskyttede, men desværre gik det alligevel galt.

Kvinden og hendes søn kom kørende på Hadsundvej ved Fladbjerg mellem Assens og Mariager ved 20:15-tiden, da de et sving ramte frontalt ind i en modkørende bil.

Læs også

38-årig død i forfærdelig ulykke: Skulle prøvekøre motorcykel i baggård

“Motorcyklen med kvinden og hendes søn rammer i et sving en modkørende bilist. Det sker mere eller mindre frontalt,” fortæller Poul Fastergaard, der er vagtchef ved Nordjyllands Politi.

Vagtchefen fortæller, at bilen og motorcyklen brød i brand, og at der kort efter kom en anden motorcykel kørende, som styrtede på grund af ulykken foran dem.

Fire personer blev kvæstet

I alt var fem personer involveret i ulykken, hvor det desværre gik værst ud over den 41-årige mor, der mistede livet. Hun blev efter ulykken fløjet til Aarhus Universitetshospital for at blive behandlet, men hun overlevede desværre ikke sine kvæstelser.

Hendes 10-årige søn derimod slap med mindre kvæstelser, og han overlever ulykken.

Foruden moren og hendes søn var der også tre andre personer involveret i ulykken. En 23-årig kvinde var fører af bilen, der stødte frontalt sammen med motorcyklen, hun slap med mindre skader, og det samme var tilfældet med den 46-årige mand og 37-årige kvinde, der sad på motorcyklen, der væltede efterfølgende.

Samme aften som ulykken fandt sted, blev en bilinspektør sendt ud til ulykkesscenen

De fem personers familier er blevet underrettet af politiet.

Læs også

68-årig køreskoleelev kørte sin motorsagkyndige ihjel

 

 

Dagens Gossip