Peter Madsen forladt af sin kone

Foto: Ritzau Scanpix

Peter Madsens kone har ifølge flere kilder forladt ham, mens han har siddet varetægtsfængslet.

Peter Madsens kone har forladt ham, mens han har siddet varetægtsfængslet i forbindelse med det formodede drab på den svenske journalist Kim Wall.

Det skriver BT.

Flere kilder tæt på sagen skulle have bekræftet over for BT, at Peter Madsen er blevet forladt af konen. BT er bekendt med ekskonens identitet. Hun ønsker dog at lægge sagen bag sig og leve anonymt. Derfor omtales hun blot som S.

Læs også

Kim Walls danske kæreste bryder tavsheden: Peter Madsen sendte pludselig en sms om aftenen

S og Peter Madsen blev gift på Københavns Rådhus i efteråret 2011. Under retsmøderne har Peter Madsen fortalt, hvordan og konen levede i et åbent forhold, hvorfor han havde andre sexpartnere end hende. Peter Madsen har blandt andet forklaret, hvordan han havde sex med andre kvinder ombord på sin ubåd Nautilus i de perioder, hvor han brugte den som husbåd og overnattede der.

BTs kilder ønsker ikke at oplyse, hvornår konen valgte at forlade Peter Madsen. Hun mødte dog op, da han blev fremstillet i retten den 12. august 2017. 

Her havde S taget et sæt tøj med til sin mand og sad på de pladser i retssalen, som var forbeholdt de pårørende. S og Peter Madsen har ikke børn sammen.

Læs også

Peter Madsen træffer usædvanligt valg før retssag: Takker nej til denne mulighed

Peter Madsen er sigtet for at have dræbt Kim Wall, efter han sejlede ud i sin ubåd sammen med hende i Øresund om aftenen den 10. august 2017. Selv nægter Peter Madsen at have dræbt Kim Wall, men har dog tilstået parteringen af den unge kvinde. Under retssagen er Peter Madsen kommet med flere forklaringer på Kim Walls død. 

Først forklarede han, hvordan han satte hende i land samme aften, som hun forsvandt. Senere ændrede han forklaring til, at hun døde i ubåden da hun fik en tung luge i hovedet.

Senest har Peter Madsen forklaret, hvordan Kim Wall døde på grund af kulilteforgiftning.

Læs også

Tiltale mod Peter Madsen: Han forberedte drabet på Kim Wall

Udover drabet på den svenske journalist er Peter Madsen også sigtet for anden kønslig omgang end samleje. Dette nægter han. Sidst men ikke mindst, er Peter Madsen sigtet for usømmelig omgang med lig, hvilket han har erkendt. 

Retssagen mod Peter Madsen begynder den 8. marts ved Københavns Byret. Der er afsat 12 retsdage til sagen.

Efter fund af arm i Køge Bugt: Nu reagerer Peter Madsens advokat

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip