Politi i kampklædt uniform spærrer motorvej

Foto: Shutterstock.com

Sydøstjyllands Politi måtte ud i en større aktion i løbet af natten til torsdag, hvor de lukkede E45-motorvejen omkring Vejle. I alt blev 14 personer anholdt.

Natten til torsdag har der været masser af drama, da kampklædte betjente indtog og spærrede E45-motorvejen omkring Vejle.

Det skete på baggrund af en af om frihedsberøvelse, der startede i Aarhus. Det har Østjyllands Politi bekræftet i en pressemeddelelse.

Læs også

Pas på: Nu bliver det dyrt at hæve penge

I Aarhus blev Østjyllands Politi gjort opmærksomme på, at et større antal gerningsmænd var ved at foretage ulovlige frihedsberøvelser af personer i området.

De personer skulle angiveligt have flygtet sydpå, og det var derfor, at Sydøstjyllands Politi spærrede dele af E45-motorvejen ved Vejle.

Motorvejen blev derfor kortvarigt lukket, og i den forbindelse blev flere personer anholdt.

Ifølge politiet skulle anholdelserne være foregået forholdsvis udramatisk, men politiet fandt dog to personer, der befandt sig i bilerne mod deres vilje.

“På nuværende tidspunkt er det politiets opfattelse, at der er tale om en isoleret hændelse mellem to bandegrupperinger, og at det bunder i en personlig strid,” fortæller politiinspektør Michael Kjeldgaard ifølge mediet Nyheder24.

 I alt er 14 personer blevet anholdt, og de er i alderen 19 til 33 år.

Læs også

Politiet advarer: Lad være med at svare på denne mail

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip