Politi jagtede motorcyklist: Kørte slalom på E45 med over 200 km i timen

webmaster

365 uger siden

|

15/07/2017
112
Med slalom ind og ud med mellem bilerne på motorvej E45 og en hastighed, som nåede op på mere end 200 km i timen, lykkedes det fredag aften klokken 18:30 en motorcyklist sidst i 20’erne at undslippe politiet.

Dagens topnyheder

I første omgang. 

Det skriver Nordjyske.

For selvom politiet måtte opgive at indhente den mandlige motorcyklist, så fik politiet senere en melding om en mand, som trak sin motorcykel i nødsporet omkring Svenstrup.

Det viste sig at være manden, som stod bag den vanvittige kørsel. Tilsyneladende havde han haft for travlt til at tanke sit køretøj.

- Hans motorcykel var angiveligt gået i stå - måske var han kørt tør. Men i hvert fald blev han anholdt og underkastet en udåndingsprøve, der viste, at han var påvirket af euforiserende stoffer, så nu bliver der taget en blodprøve på manden, så vi kan få fastslået, hvad han var påvirket af., fortæller vagtchefen ved Nordjyllands politi, Henrik Bech.

Manden skal afhøres af politiet og kan forvente at blive tiltalt for den høje hastighed, at have kørt i påvirket tilstand og muligvis også for at have udsat andres liv for fare som følge af sin hasarderede kørsel, vurderer vagtchefen.