Politiaktion tog vild drejning: Pludselig blev betjente forsøgt spærret inde

Skrevet af Nicolai Busekist

12/01/2024
Foto: Rigspolitiet
Foto: Rigspolitiet
En politiaktion tog en vild drejning, da en patrulje pludselig blev forsøgt spærret inde i en kiosk.

Dagens topnyheder

Torsdag var nærpolitiet på Amager på kontrolaktion i en række kiosker i Tårnby og øvrige steder i Københavns Kommune. Her blev der gjort flere ulovlige fund, som har resulteret i flere sigtelser.

Blandt andet blev der i flere kiosker fundet ulovlige e-cigaretter, som også er kendt som 'puff bars'. Det skriver Københavns Politi i et opslag på det sociale medie X, hvor de oplyser, at de blev fundet i tre kiosker.

Det var dog ikke alt, hvad der blev fundet under denne kontrolaktion. I en af kioskerne blev der også fundet mere alvorlige ting. Der blev nemlig også fundet både morfinpiller, opioider, metadon mm.

I et andet opslag på det sociale medie skriver Københavns Politi, at det ikke var alle kontrolbesøg, der foregik lige fredeligt.

Tværtimod gjorde de i en kiosk et foruroligende fund i et baglokale, da der under deres kontrol dukkede et luftgevær med for stor kaliber op. Det betyder, at det ikke var lovligt at have det.

Potentielt i et forsøg på at slippe for en sigtelse, besluttede den eller de personer, der var til stede i kiosken at forsøge at låse patruljen inde.

"I en anden kiosk blev der i et baglokale fundet et luftgevær med så stor kaliber, at det vurderes ulovligt. Mens patruljen arbejdede i kiosken, blev de forsøgt låst inde," lyder det.

Det gjorde dog ikke situationen bedre for den eller de personer, der var i kiosken. I opslaget på X oplyser Københavns Politi nemlig, at det blot resulterede i endnu en sigtelse.

Kontrolaktionen må siges at have været en succes for nærpolitiet på Amager, da de gjorde flere fund. Alle de ulovlige genstande er naturligvis blevet konfiskeret, hvorfor de pågældende kiosker ikke længere har mulighed for at sælge dem.