Politiet advarer hundejere: Giftige kødboller lagt ud som godbidder

Foto: Shutterstock/Privat

Ukendte gerningsmænd havde proppet piller i otte kødboller og smidt dem i en hundepark.

Det lokale politi advarer svenske hundeejere, efter ukendte gerningsmænd har placeret kødboller med piller i på to forskellige offentlige steder i Vänersborg i Sverige. 

Det ene sted er i en hundepark. Derfor advarer politiet nu hundejere i området og beder dem om at være ekstra opmærksomme, når de går tur med deres kæledyr.

Det skriver Newsner. 

Læs også

By nægter at hjælpe lam hund, men så får fotomodellen øje på hvalpen i strandkanten

Mandag blev der fundet otte kødboller i parken. Nogen havde proppet piller ind i dem, men det står endnu ikke klart, hvad det var for nogle. Om aftenen modtog politiet endnu en anmeldelse. Her havde en hund været lige ved at spise pillerne.

- Det er en person, som har været ude at lufte sin hund og som så, at hunden begynder at spise en kødbolle. Da ejeren tager den ud af hundens mund, får denne øje på en hvid tablet af en slags, siger Henrik Karlsson fra politiet i Trollhättan og tilføjer:

Læs også

Louise kom hjem fra stranden og tjekkede billederne af hunden: Så brød hun sammen af grin

- Man bør være ekstra på vagt. Erfaringen viser, at der plejer at komme et par af disse sager efter hinanden, når de opstår, siger Henrik Karlsson fra politiet i Trollhättan.

Der er ingen mistænkte i sagen, som er svær at undersøge, fordi der ikke er nogen vidner. Men politiet vil gerne høre fra folk, hvis de ligger inde med oplysninger.

Læs også

Fandt kød med rottegift i forhaven: Hunde er muligvis blevet forgiftet på Bornholm

Forgiftning af hunde

Der har også været flere forsøg på forgiftning af hunde i Danmark. Blandt andet en sag i foråret 2015, hvor én hund døde af forgiftning, én blev aflivet og en tredje forsøgt forgiftet på Bornholm.

Her skulle en borger have fundet en klump kød i sin forhave med farvede korn i - muligvis rottegift.

 

Dagens Gossip