Nu advarer politiet: “KLIK IKKE på linket”

Foto: Shutterstock.com.

Nu advarer politiet.

I den seneste tid har flere borgere modtaget en sms fra Region Nordjylland omhandlende svar fra Statens Serum Institut på deres coronatest. Men det er falske sms’er. Det advarer Nordjyllands Politi nu om på Twitter.

Læs også

Chok i Netto: “Hvad fanden sker der for folk?”

“Vi får en del opkald på 114 om borgere, som har fået sms fra Region Nordjylland omhandlende svar fra Statens Serum Institut på deres coronatest. Det er en falsk sms! KLIK IKKE på linket i sms'en! DEL IKKE billede af dit NemID-nøglekort!”

Derimod skal borgerne klikke forbi Sundhed.dk, hvis de har brug for at få svar på en coronatest, understreger Nordjyllands Politi.

Sundhed.dk lukket midlertidtig

Rigtig mange danskere besøger sundhed.dk hver dag, blandt andet for at se svar på deres COVID-19 test.

Men tirsdag den 9. februar vil sundhed.dk være lukket mellem kl. 17.00 og kl. 23.00. I den periode vil der blive udført en række fejlrettelser og opdateringer, som vil forbedre driften og brugeroplevelsen. Det oplyses på hjemmesiden.

Appen MinSundhed er tilgængelig, imens sundhed.dk er lukket. Her kan man blandt andet finde COVID-19-svar. Der opfordres dog til, at dem der kan vente, først tjekker deres svar onsdag, så appen ikke overbelastes.

Man kan derudover, i de fleste tilfælde, tjekke ens COVID-19 prøvesvar i appen MinLæge. Hvis man bor i Region Sjælland eller Region Hovedstaden og er blevet testet på et hospital, kan man se sit svar på MinSundhedsplatform.

Læs også

Sundhedsstyrelsen melder ud: Ryk det udenfor

 

 

 

 

 

Dagens Gossip