Politiet advarer mod populært trick med bland selv-slik: Det er ikke det værd!

Tre teenager forsøgte at snyde sig til mere slik. Nu har de plet på straffeattesten.

Tre unge drenge forsøgte at snyde sig til mere slik, nu har de grimme pletter på straffeattesten.

Vingummier smager godt. Chokolade smager godt. Lakridskonfekt smager godt. Men det kan da umuligt smage så godt, at man ligefrem forsøger at snyde sig til lidt ekstra slik i slikposen - eller kan det?

Lørdag aften blev Nordsjælland Politi kaldt ud til et supermarked i Hillerød, hvor en butiksdetektiv havde spottet noget uldent på videoovervågningen - Det skriver Nordsjællands Politi i en Facebook-opdatering.

Tre sliksultne drenge havde nemlig fyldt deres slikposer ekstra godt op, efter de allerede havde fået prismærke på posen:

Læs også

Vægttab uden motion: Nye slankepiller skal mindske risikoen for diabetes

- Mistanken om, at de havde gang i noget lusket, viste sig at holde stik, for efter at drengene havde vejet slikposerne på vægten og klistret prismærkaterne på, blev poserne fyldt igen med mere slik, inden kursen blev sat mod butikkens kasser, skriver politiet.

Butiksdetektiven fik hurtigt øje på de 15-åriges mistænkelige adfærd, hvorefter han konfronterede dem og bad dem følge med ind på butikkens kontor, hvor de pænt måtte vente på både forældres og politiets ankomst:

Læs også

Mand anholdt i zoologisk have for at voldtage pony foran børn

- Ved vores ankomst erkendte de tre 15-årige drenge omgående deres forsøg på at snyde på slikvægten, og de har derfor nu en plet på straffeattesten for bedrageri, ligesom de ikke er velkomne i det pågældende supermarked mere. Og alt sammen på grund af bland-selv-slik for samlet 133 kroner, fortæller politiet fortsat.

Hele opslaget kan læses her:

Politiet opfordrer derfor alle til ikke at benytte dette såkaldte slik-kneb, da det med politiets egne ord let kan resultere i en bitter eftersmag.

Nok smager søder sager godt, men mon ikke det er bedre at beherske sin søde tand, end at risikere grimme pletter på straffeattesten.

Læs også: Misbrugte sin datter seksuelt i årevis: 42-årig far idømt fem et halvt års fængsel

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip