Politiet advarer: Se de vilde billeder her

Foto: Shutterstock.com

Danmark er disse dage ramt af et voldsomt uvejr, og det medfører oversvømmelser flere steder i landet. Politiet har i den forbindelse uploadet billeder af flere oversvømmelser.

Vejret er ret voldsomt disse dage, hvor det i den grad blæser landet over. Særligt den jyske vestkyst er ramt af blæst og forhøjet vandstand. Derfor har Midt- og Vestjyllands Politi også sendt en varsel ud til personer, der befinder sig i de områder.

Læs også

Wow: Så dyr har Rasmus Paludan været for Danmark

Varslen skyldes, at vandet presser på mod kyster og havneområder, og det forårsager store oversvømmelser.

“Vandet presser stadig mod kyster og havneområder med forhøjet vandstand og vil medføre oversvømmelser af havneområder langs vestkysten blandt andet i Hvide Sande. Havneområderne er derfor farlige områder, da man ikke kan se kajkanten. Vær forsigtig, når du færdes i kystområder,” skriver Politiet på deres Twitter-profil.

Også hos Sydjyllands Politi advarer de mod oversvømmelser, og de har vedhæftet billeder af hændelser rundt omkring i landet, hvor vandet er skyllet helt op på land.

 

Hos DMI advarer de også mod de store vandmængder, og de har sågar udsendt en kategori 3-varsel, der er den største varsel, de kan udsende.

Det skyldes den forhøjede vandstand, hvor der visse steder er op til 3 meter over den normale vandstand. Det er særligt limfjorden og Vestkysten, de varsler mod, så hvis du har planer om at opholde dig i disse områder, så skal du passe på.

Du skal særligt holde dig fra kysten og moler.

Læs også

DMI udsender kategori 3-varsel: Meget farligt vejr

 

 

Dagens Gossip