Politiet beder om hjælp: 9-årig dreng formentlig ramt af flugtbilist

Foto: Google Maps

En niårig dreng blev tirsdag morgen fundet med brud på ben, skulder og hofter i Svendborg. Nu efterlyser politiet vidner i sagen.

Tirsdag morgen klokken 07.27 modtog Fyns Politi en anmeldelse om, at en dreng lå bevidstløs i østlige vejside/fortov på Mølmarksvej cirka ud for Hesselbjerg i Svendborg by.

Ambulance og politi blev sendt til stedet, hvor den niårige dreng blev fundet.

Det oplyser Fyns Politi i en pressemeddelelse.

Læs også

Bomuldshund skambidt af tre store hunde og aflivet: ‘Det er en sørgelig sag’

I første omgang var der mistanke om, at drengen havde fået et epileptisk anfald. Ved en undersøgelse på Odense Universitetshospital blev det dog senere tirsdag konstateret, at drengen havde pådraget sig brud på både ben, skulder og hofter.

Derudover blev det konstateret, at drengen ikke havde epilepsi. Ifølge politiet kan skadernes omfang og placering indikere, at der kan være tale om, at drengen er blevet påkørt.

På baggrund af undersøgelserne vurderer Fyns Politi, at det er overvejende sandsynligt, at drengen er blevet påkørt af en bil, hvorefter bilisten er flygtet fra stedet.

Læs også

Borger opdagede ældre par tæt på en børnehave i Østjylland - ringede straks til politiet

Fyns Politi søger derfor vidner i sagen om den tilskadekomne dreng. Hvis du har kørt, gået, eller på anden måde opholdt dig i nærheden af Mølmarksvej/Hesselbjerg på nævnte tidspunkt og bemærket noget af interesse for sagen, kan du kontakte Fyns Politi på 114.

1-årige Noah blev tæsket til døde: Nu begynder retssagen i Sønderborg

 

 

Dagens Gossip