Politiet beder om hjælp: Efterlyser 11-årig pige

Foto: Shutterstock.com

Politiet beder om hjælp. De leder efter en 11-årige pige, som har været forsvundet siden kl. 13.00.

Opdatering: Syd- og Sønderjyllands Politi oplyser, at hun er fundet i god behold, og er blevet genforenet med sin familie!

Syd- og Sønderjyllands Politi har på Twitter udsendt en meddelelse om, at de har brug for hjælp. De leder nemlig efter en 11-årig pige. 

Læs også

Mette Frederiksen med opsigtsvækkende udmelding

De oplyser, at den lille pige, som de mangler hjælp til at finde, sidst er blevet set kl. 16.00. Her blev hun set i gågaden i Sønderborg. Inden da var hun sidst set omkring kl. 13 ved Stjernevej i Gråsten. 

Derfor tyder det på, at den 11-årige pige har formået at transportere sig fra Gråsten til Sønderborg i tidsrummet mellem kl. 13, hvor hun blev set i Gråsten, og kl. 16.00.

 

På Twitter oplyser politiet, at hun beskrives som en 11-årig pige, der er cirka 145 cm høj. Hun er formentlig iført en sort heldragt og pik sneakers. 

Læs også

Smitteudbrud med ‘særlig variant’: Opfordrer alle til at blive testet

Hvis hun har set hende, eller du har informationer om, hvor hun kan være henne, beder Syd- og Sønderjyllands Politi om, at du henvender dig til dem på telefon 1-1-4. 

OPDATERING

Sydjyllands Politi bekræfter i et nyt opslag på Twitter, at man har fundet den lille pige i sikkerhed. De har ligeså fået hende genforenet med hendes familie, hvorfor Sydjyllands Politi takker alle for hjælpen.